Lipson Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajna .... Klawiatura.... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajna .... Klawiatura.... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. Mechaniczna Sygnowana firmową wlepką 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nice .... a weź pokarz myszkę , poka poka... Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 oko saurona - mode on. Jak będę w łdz to muszę rzucić okiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Z dzisiejszego planu zdjeciowego. Zaznaczam, że to są zdjęcia robione przeze mnie telefonem.Issabelcosplay.com filmik z sesji:https://pl-pl.facebook.com/IssabelCosplay/videos/1473759709353589/ Edytowane 20 Maja 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommyrenny Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Fajne tylko bat nie w tej dłoni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Wiem też im mówiłem, ale bedzie fotoszopka i zrobią lustrzane odbicie. Troche im pomagalem, bo pozycja była zła itd, itp. Wyglądało sztucznie, ale udało się Catwoman usadzić tak, żeby wyglądała jakby wiedziała jak się tym jeździ 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Pierwsze foto z backstage z sesji. Reszta po niedzieli. reszta http://www.ppe.pl/news/51315/injustice-2-na-jaki-chcemy-patrzec-cosplayerki-wcielaja-sie-w-harley-quinn-i-catwoman.html kolejne artykuły ze zdjęciami (te same, ale inny portal)http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=104071 Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Fejm poszedł na Forum Łódzkich Motocyklistów Niestety ja nie mam fb więc nie podziękuję, ale widziałem, że Admin funpage polajkował https://pl-pl.facebook.com/IssabelCosplay/ Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ale nie wyfotoszopowali i Pani wciąż przyspiesza bez używania gazu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 19 minut temu, Bocian@13 napisał: Ale nie wyfotoszopowali i Pani wciąż przyspiesza bez używania gazu Mówiłem im od razu, że to będzie widać. Powiedzieli, że zrobią mirror i będzie ok. Jak widać zapomnieli i to moto ma gaz pod lewą lub tempomat 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Anglik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 CBR'ka znów na FB tym razem oficjalny profil Cenega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Super, dzięki Nie wszystko wyśledzę więc fajnie, że wrzuciłeś. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Honda spędziła ze mną urlop we Włoskiej Toskanii. Zrobiliśmy w 5 dni jazdy (bo samą jazdą się nie żyje ) ok 900km. Żadnych awarii, żadnych przygód mimo temperatur +38*C. Dla mnie to koniec przygody z CBRką. W ciągu tygodnia zrobię serwis olejowy i fotki a potem trafia do działu "sprzedam". 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Już pora 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Z mojej strony to wszystko w temacie. Mam nadzieję, że kolega @LAFAY namówi swoją ładniejszą połówkę do rejestracji na forum i pochwalenie się nabytkiem 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi