Piuriel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 nie narzekaj, patrząc na przebiegi 95% motocykli na alledrogo to zrobiłeś jakieś 3-4x więcej niż przeciętny motocyklista Hahahinni motocykliści to tylko laweta i tor więc dlatego tak mało Lub pucowanie, laweta i wystawa, bo ma perełkę/igłę 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Moto wypucowane, zakonserwowane co miało być zakonserwowane. Wrócę do domu to jakieś podsumowanie zrobię z sezonu w postaci liczb. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Sezon 2016:Pierwszy sezon na Hondzie.Zrobiłem ok 8000kmGłównie dom-praca-dom. W tym cyklu raz mierzyłem spalanie i wyszło 6,5l na 100km, w trasie pali znacznie mniej.Bak paliwa w mieście wystarczy na ok 230km.Najdłuższa trasa na raz to ok 350Km. Jakoś nie było okazji więcej klepnąć.Dwa torowania -Bydgoszcz-Tor ŁódźJedna parkingówka -zsiadałem z moto pod firmą i nie trafiłem w stopkę i moto upadł. Wszystko przyjął crashpad więc jest bez śladów.Serwis - wymiana opony przód i lampy tył, klocki i płyn hamulcowy. Nic więcej. Żadnej awarii, żadnego problemu z czymkolwiek.Bardzo fajne moto nawet na początek, nie urywa głowy, moc oddaje płynnie i dobrze zapodaje jak na 120Km i 65Nm.Setka ~3sVmax 280km/hW mieście jak rowerem, w każdą szczelinę wjedzie miedzy samochodami.Plany -z początkiem sezonu/roku serwis w postaci płynów (wszystkich), rozrząd, zawory, lagi itp. opony nowe i crashpady na tylną oś, bo tylko tam brakuje.Co dalej to zweryfikuje życie, bo możliwe, że będzie musiała trafić do działu "sprzedam", ale to się jeszcze okaże i wcale mi nie spieszno do tego, bo bardzo mi odpowiada.Dobranoc CBR Edytowane 10 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Moto wypucowane, zakonserwowane co miało być zakonserwowane. Wrócę do domu to jakieś podsumowanie zrobię z sezonu w postaci liczb. Panie ale żeś motura nakrył workem po bulwach?? E panie daj pan spokój Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 HahahaJest polarkiem nakryta. Worek leży na polarku. Jest milutko. Nie raz w zimowe wieczory była tam męska jama do siedzenia i spożywania swego czasu. Teraz to tzw. budynek gospodarczy 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A ja krótko: Kiedy pijemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 HahahKurde Karpiu ciężko mi coś doprecyzować. Ja słaby zawodnik w to jestem. Nie mniej jednak mam na to zajawkę i chętnie bym coś skrzyknął z ekipą z torowania w Bydgoszczy. Podobno Lipson ma sporo miejsca na chacie i u niego mamy się spotkać 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Hahah Kurde Karpiu ciężko mi coś doprecyzować. Ja słaby zawodnik w to jestem. Nie mniej jednak mam na to zajawkę i chętnie bym coś skrzyknął z ekipą z torowania w Bydgoszczy. Podobno Lipson ma sporo miejsca na chacie i u niego mamy się spotkać Ten weekend jestem w Gdańsku, ale następny możemy cos zmontować Iwona ma prawko trzeba oblać ten glejt ! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nastepny weekend to mogę piatek tylko. Ewentualnie ostatni weekend października. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipgirl Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nastepny weekend to mogę piatek tylko. Ewentualnie ostatni weekend października.Witam, a może 29 października?? Co myślicie Panowie i ich "Lepsze Połówki"? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Witam, a może 29 października?? Co myślicie Panowie i ich "Lepsze Połówki"? Jest miodzio jak dla mnie i połowy.Przenieśmy może temat na PW dla zainteresowanych Lipsy dogadajcie się ładnie i zróbcie grupę na PW co by nikogo nie brakło Edytowane 12 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Jest miodzio jak dla mnie i połowy. Przenieśmy może temat na PW dla zainteresowanych Lipsy dogadajcie się ładnie i zróbcie grupę na PW co by nikogo nie brakło Sure , will do Sent from my iPhone using Tapatalk Jest miodzio jak dla mnie i połowy. Przenieśmy może temat na PW dla zainteresowanych Lipsy dogadajcie się ładnie i zróbcie grupę na PW co by nikogo nie brakło Sure , will do Sent from my iPhone using Tapatalk Jest miodzio jak dla mnie i połowy. Przenieśmy może temat na PW dla zainteresowanych Lipsy dogadajcie się ładnie i zróbcie grupę na PW co by nikogo nie brakło Sure , will do Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Siur. Jestem :* Haaaaaj Bejbe! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Moto pod kocyk ? juuz ? A dzisiaj ciepło nawet było i można było pojechać na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A dzisiaj ciepło nawet było i można było pojechać na moto Nie u mnie w Łodzi W Łodzi cały dzień padalo 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Siur. Jestem :* Haaaaaj Bejbe!Panie haaaj piszesz przez CH. Chaaaj Sent from my iPhone using Tapatalk Siur. Jestem :* Haaaaaj Bejbe!Panie haaaj piszesz przez CH. Chaaaj Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Lipson, co Ty tak ostatnio cytujesz po 2/3 razy te posty ? Hm Piurielu drogi - moze mamy 2 Łodzie ? ja uznałem to za przelotny deszczyk. A dziś jeszcze cieplej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Flashback z z torowania 2016r dzięki OSK Turbo: Zdjęcia ze szkolenia w Łodzi na torze dnia 17 września 2016 r. Można sobie ściągać : część 1 http://turbo.auto.pl/2016/9/turbo.htmlczęść 2 http://turbo.auto.pl...6/10/turbo.html część 3 http://turbo.auto.pl...6/11/turbo.html Edytowane 14 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Lipson, co Ty tak ostatnio cytujesz po 2/3 razy te posty ? Hm Piurielu drogi - moze mamy 2 Łodzie ? ja uznałem to za przelotny deszczyk. A dziś jeszcze cieplej Ta apka jest do d*py tak wyszło Dariusz Sent from my iPhone using Tapatalk Flashback z z torowania 2016r dzięki OSK Very handsome b........ike Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Very handsome b........ike Sent from my iPhone using Tapatalk Jaki motocykl taki właściciel Edytowane 15 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 fajne fotki super jazda żałuję że nie mogłem dołączyć może za rok i już na tygrysku LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Super maszyna! Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 fajne fotki super jazda żałuję że nie mogłem dołączyć może za rok i już na tygrysku LWG Do super jazdy to jeszcze lata świetlne, ale się ciągle uczę.Dzięki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 weź Karpia na plecak, dociąży Ci tył i może będzie Ci łatwiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Zaraz wiosna. Moto idzie na gruby serwis 4 marca do MCS. Regulacja zaworów, wymiana łańcuszka rozrządu (d.i.d.) i może ślizgów i napinacza. Wymiana oleju w lagach oraz przy okazji uszczelniaczy i ustawienie zawiasu wstępnie pod moją wagę. Olej i płyn chłodniczy już wymieniłem. Nowe opony Metzeler m 7rr i mały gadżet w postaci wentyli 90° od PUIG. Na prawdę dobra jakość jak tak pomacałem. Niedługo jeździmy! 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi