Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema,Udało się kupić fajną sztunię z 2008r.Opis modelu w portalu Ścigacz poniżej: http://www.scigacz.pl/Honda,CBR600RR,4425.html Przebieg dość sporawy, bo prawie 32000km. Moto od znajomego znajomego.Fanatyk ulepszania jak ja. Zawsze jak miałem samochód to wymieniałem co się dało na lepsze.Tym sposobem mam:-Klamki, manetki, ciężarki na kierownicy Barracuda-Lusterka Barracuda-Crash pady Wometech,-Przewody w oplocie HEL-Wydeszek Two Brothers-Napęd DID - zębatki SuperSprox-Szyba PUIG-Sylikony SAMCO-Regulowane sety... i parę innych drobiazgów jak kierunkowskazy LEDMuszę kupić klocki na przód i naciągnąć łańcuch. Kupić kondom na moto, bo stoi pod wiatą (na strzeżonym), ale jednak chciałbym, żeby miał kołderkę na noc i jakąś blokadę na hamulec.Moto fajne, lekkie i przewidywalne.Jaram się Foty: Edytowane 9 Października 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Ładniunia lalunia ... Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Bocian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ładny sprzęcik;d jak mruczy komin? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ładny sprzęcik;d jak mruczy komin? Na dole jak jadę osiedlem powoli to dość basowo. Na górze pruje japę Zrobiłem ok 200km dziś i zaczynam czuć nadgarstki dosyć mocno Ładny sprzęcik;d jak mruczy komin? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Przebieg dość sporawy, bo prawie 32000km Nie sporawy tylko realny Ogólnie ładnie się moto prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jest ładne Dzięki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Komin ładny panie. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bajerancki rumak! Fajne kolorki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pogratulować . Hanka śliczna posłuży Ci . :moto: :moto: 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bajerancki rumak! Fajne kolorki! Ten czerwony róż na kierownicy i przewodach to nie mój wybór, ja bym poszedł w niebieski jak węże SAMCO, ale tak już było. Dzięki Pogratulować . Hanka śliczna posłuży Ci . :moto: :moto: Mam nadzieję. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Po małych oględzinach z Kosmatym zamówione zostały klocki i wymienimy przy okzaji płyn hamulcowy pewnie w przyszłym tygodniu. Cieszę się, że moto zostało approved jako "no nie ma się do czego doczepić" Kolejny krok będzię nowa oponka przód i potem pewnie pojedzie do ERBE. Dziś tam podskoczę jakiś termin ugadać. pozdroPS. Dziś mi dwujka nie wskoczyła, mam nadzieję, że to moja wina i jednorazowy incydent 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hania Super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Wczoraj z pomocą Kosmatego wpadły nowe klocki przód i płyn hamulcowy. Dzięki za pomoc i przedni ubaw. Teraz wiem, że moje moto to było wyciągane z pod Kamaza i spawane z dwóch a bak mam zamiennik z Bandita ...I w nie jedzie w porównaniu z R1 Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 fakt ubaw po pachy, z tymi ludźmi nigdy nie można się nudzić, fajnie że tyle osób wczoraj wpadło mi na chate 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wczoraj z pomocą Kosmatego wpadły nowe klocki przód i płyn hamulcowy. Dzięki za pomoc i przedni ubaw. Teraz wiem, że moje moto to było wyciągane z pod Kamaza i spawane z dwóch a bak mam zamiennik z Bandita ...I w nie jedzie w porównaniu z R1 Zapomniałeś dodać że te niebieskie węże są od SV a komin z Aliexpress 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 taa... I pianka montażowa usztywnia konstrukcję. Każdy powinien stosować 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Drobiazg a jaki fajny efekt.Naklejki na felgę:Edit:Admin ogarnąłem sam poniżej linki: Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mam taki bajer na swoim Bandito-Lanosie i robią robotę te naklejki Piękna Cbra. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zrobiłem ok 200km dziś i zaczynam czuć nadgarstki dosyć mocno To trza kupić StompGrip i trochę więcej na kolanach trzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Problem nadgarstków ustąpił. Jednak faktycznie myślę o stompach. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Kupuj kupuj. Będzie wygodniej i bezpieczniej. A jak trochę pojeździsz ze StompGrip, to dojdziesz do wniosku, że trzeba troszkę brzuszki poćwiczyć Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Bardzo fajny sprzęcior 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziękować W maju wjedzie oponka nowa na przód jeszcze i pewnie trafi do ERBE na detailing 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opona zamówiona.Pytanie:Czy ktoś jest w stanie zrobić mi VT i przerobić zdjęcie tak, aby felgi były czerwone?Chciałbym zobaczyć jak to będzie wyglądać. Zainspirował mnie trochę Omlet Zdjęcie można wziąć z poprzedniej strony lub jak jest potrzeba to cykne nowe i prześlę w byczej rozdzielczości.Z góry dziękuję. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Może porozmawiaj z omletem, da Ci jakieś namiary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi