PIT Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Miło było móc towarzyszyć Ci w tym dniu. Żyjcie długo i szczęśliwie ;-) Ja wiesz kamery kręciły także napiszę Ci na priv to uzgodnimy co chcesz z tym materiałem zrobi jak Ci go przekazać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Byla by super mega pamiatka luttutut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Była to moja pierwsza obstawka i dobrze spożytkowany czas. Kamerę też miałem ale, wstyd mówić 🙊, zapomniałem zamienić baterii. Jeszcze raz spełnienia wszystkiego z najlepszych marzeń. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Bartek Jesteś mega pozytywnie nastawionym i uśmiechniętym człowiekiem ,więc nie mogło obyć się bez obstaweczki i ostrego Łututututu Wyglądaliście ślicznie z Iwoną .Wasza radość i uśmiech z naszego uczestnictwa rekompensowała wszystko Więc jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego w dalszej wspólnej nowej drodze życia . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wspomnienia minionego lata ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Fajny filmik, muszę znaleźć chwilkę i obrobić mój kawałek z tej obstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi