Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rescuer Opublikowano 31 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kilka ujęć z dnia dzisiejszego Na rynku Manufaktury ok godziny 13:00 odbyło się poświęcenie nowych karetek Łódzkiego Pogotowia. Jako, że i moje nowe miejsce pracy było tam również święcone pojechałem w barwach firmowych troszkę nagrać, troszkę pstryknąć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kilka ujęć z dnia dzisiejszego Na rynku Manufaktury ok godziny 13:00 odbyło się poświęcenie nowych karetek Łódzkiego Pogotowia. Jako, że i moje nowe miejsce pracy było tam również święcone pojechałem w barwach firmowych troszkę nagrać, troszkę pstryknąć. 0117 pozdrawia :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ech z tym święceniem... Widać bez kropidła nie będą jeździć. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ot... Taka tradycja, mi to nie przeszkadza dopóki mi nikt życia nie układa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kolejny ratownik na forum ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 0117 pozdrawia :-) To już wiem czyje wozidło stało na dole dzisiaj w nocy xD 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi