Floydelele Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam. Mam planach zacząć uczęszczać na kurs z kategorii A1. Możecie mi powiedzieć ile mniej więcej wyniesie wszystko, wszystkie jazdy, egzaminy itp biorąc pod uwagę gdyby udało mi sie za 1 razem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wyrabiasz PKK, do którego są potrzebne zdjęcia, czyli jakieś 30 zł. Zapisujesz się na kurs, powiedzmy 1000zł, badania lekarskie 100zł. Przechodzisz teorie i praktykę, idziesz do WORD'u płacisz za teorie 30 zł, za praktykę 180 zł. Zdajesz, opłacasz prawko 100zł i to wsio. 1440 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Trzeba włączyć tryb szukaj!!! Powinieneś się zmieścić w 1700 zł. kurs 1200, egzamin 210, lekarz ???, zdjęcia, blankiet 100,50 + dojazdy http://turbo.auto.pl/nasze-uslugi/kursy-motocyklowe/ http://auto.dziennik.pl/jednoslady/artykuly/455984,prawo-jazdy-na-motocykl-jaka-kategoria-ile-kosztuje-kurs-i-egzamin-ceny.html Edytowane 30 Marca 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Kurs minimum 1200, badania 200. Do tego chociaż jakaś rękawica, kominiarka jeśli jeszcze tego nie masz. Ja robiłem pełne A i całkowite koszty (kurs, dodatkowe godziny, badania, egzamin, blankiet, rękawice) wyszły dokładnie 2000zł. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floydelele Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Okej. A biorąc pod uwagę czas i jeśli będę starał się robić to w miare szybko wszystko to ile może zająć to wszystko ? Łącznie z czekaniem na termin etc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zależy jak będziesz miał rozpisane jazdy. Myślę, że minimum 6 tygodni. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja zrobiłem kurs w równy miesiąc , zrobiłbym to szybciej ,ale instruktorzy mieli urlopy akurat Później tylko czekałem już na teorie i praktykę. Za kurs z badaniami zapłaciłem 1000 zł no i do tego doliczyć koszta egzaminów w wordzie i wyrobienie plastiku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi