Maniuś Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Witam wszystkich kolegów i koleżanki! Do zobaczenia na trasie LwG 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Mario83 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Siemanko witamy kolejną R6 na Forum 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Hej, jak tu trafiłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
siwutek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 elooooo 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
BykuOCW Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Siemka Witamy w Teamie Yamahy 0 Cytuj
marecki lodz Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Dann Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 cześć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Mibu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Siemka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 witam i do zobaczenia na szosie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Pablo74 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Witaj Maniuś dawno razem nie śmigaliśmy.Twoja Jadzia pięknie się prezentuje ;-) 0 Cytuj
Maniuś Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 [*]Dzięki za miłe powitanie! [*]Trafiłem na to forum bo zobaczyłem je na FACEBOOKU [*]Pablo napisz mi na prv swój nr. tel to zdzwonimy się na jakieś latanko 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Julka Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 siemka witamy kolejną r6 w naszym gronie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi