Nervous Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam, przeglądając olx natknąłem się na ciekawą ofertę, mianowicie http://otomoto.pl/oferta/honda-cbf-600-sa4-abs-ID6yjTwx.html Cena wydaję się dosyć niska, ktoś może oglądał lub zna właściciela ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Moto pochodzi z Wielkiej Brytani także sprawdź czy ma lampę zmienioną na europejską (koszt nie mały około 700 zł) Warto przyjrzeć się czy rdzy nie ma na motocyklu ze względu na panujący na wyspach klimat. Często moto z wysp są po prostu pordzewiałe nawet jak mają tylko 3-4 lata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dzięki za pomoc, co do rdzy to rama w cbf'ie nie jest aluminiowa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wcale nie miałem na myśli ramy. Bardziej mi chodzi o wszystkie śrubki, mocowania, podnóżki itp.itd. Powiem tak - miałem w swojej karierze motocyklowej bardzo dużo motocykli. Dwa z nich były z UK. Była to 5 letnia CBR 1100 XX i dwu letnia CBR 600 F4i. Obydwa bezwypadkowe moto. W skrócie to dla mnie wniosek jest jeden - NIGDY więcej motocykli z Anglii. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ja swoje moto kupiłem u tego sprzedawcy http://motosieka.otomoto.pl/ ipowiem ze motocykle wyglądały na poczciwe i przebiegi miały realne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki za podpowiedzi, będę uważał na rdze przy anglikach. Niestety wskazany handlarz, nie ma nic co by się nadawało na początek, ale dzięki za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi