RoMek999 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam, tak jak w temacie. Czy są organizowane w łodzi wyścigi motocyklowe? Cos na wzór samochodowych na dellu itp. Chętnie bym się wybrał poogladac maszyny i cos ciekawego. Jeśli był temat juz to wybaczcie ale nie znalazłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Chcesz w spokoju pooglądać? Wpadaj w sezonie w czwartki na spoty. Dodatkowo w gratisie miłe towarzystwo. 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pooglądać możesz sobie również na dellu. Tu też się przewija sporo maszyn. I można popatrzeć na gumowanie;d. Od czasu do czasu ekipa KTS ma treningi;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Chcesz w spokoju pooglądać? Wpadaj w sezonie w czwartki na spoty. Dodatkowo w gratisie miłe towarzystwo. Napewno wpadne, dzięki :-) Pooglądać możesz sobie również na dellu. Tu też się przewija sporo maszyn. I można popatrzeć na gumowanie;d. Od czasu do czasu ekipa KTS ma treningi;) A w jakie dni? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 O kurde. Fajny temat. Przydało by sie wiecej takich miejsc żeby nocą pobawić sie w taki "speed day". Osobiście mam kilka swoich miejsc gdzie sie bawię. Np na tyłach Portu Łódz, gdzie w nocy jest pusto a asfalt jak i zakręty sa "pyszne". No i rewelacyjna jest zamknięta cześć nowej drogi od Tuszyna do Strykowa. Może ktoś coś chciałby sie pobawić na 1/4 mili itp? Objąłem ostatnio stanowisko kierownicze w jednym z marketów spożywczych z ładnym Parkingiem wiec nie widzę problemu żeby nocą sie spotkać.... i nikt nas napewno nie przegoni 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) O kurde. Fajny temat. Przydało by sie wiecej takich miejsc żeby nocą pobawić sie w taki "speed day". Osobiście mam kilka swoich miejsc gdzie sie bawię. Np na tyłach Portu Łódz, gdzie w nocy jest pusto a asfalt jak i zakręty sa "pyszne". No i rewelacyjna jest zamknięta cześć nowej drogi od Tuszyna do Strykowa. Może ktoś coś chciałby sie pobawić na 1/4 mili itp? Objąłem ostatnio stanowisko kierownicze w jednym z marketów spożywczych z ładnym Parkingiem wiec nie widzę problemu żeby nocą sie spotkać.... i nikt nas napewno nie przegoni Rogal, to Gymkhane będziemy tam organizować A generalnie pierwszym postem chciałem uciąć temat, zeby nie kusić Panów Niebieskich, bo też mogą czytać posty na forum. Edytowane 24 Marca 2016 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 ...nooo, wmieszają się w tłum na swoich Versysach i będą mierzyć poziom hałasu apką w telefonie. 4 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Boodgee, bez przesady. Pracy to praca a po pracy nawet niebieski na motocyklu to tez człowiek Po za tym, o delu to wie każdy i nie raz jak tam byłem to przemykał patrol. Ale do rzeczy. Nie no, ale serio, temat mi sie podoba. A jak potrzeba miejsca, to jak wcześniej mówiłem. Parking jest. Jest prywatny, wiec jak bedzie potrzeba wstawiam słupki, zaciągam łańcuch i żaden patrol niema prawa wjechać na ten teren. 4 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Po pracy człowiek, a w pracy bywa różnie. Dell zna prawie każdy i niech tak pozostanie, reszta to słodka tajemnica przekazywana z ust do ust Odnośnie prakingu - fajnie, że pojawia się taka opcja. Podaj jeszcze prosze lokalizacje 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chojny Szczegóły dla zainteresowanych jak bedą jakieś konkrety 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi