RoMek999 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Witam, tak jak w temacie. Czy są organizowane w łodzi wyścigi motocyklowe? Cos na wzór samochodowych na dellu itp. Chętnie bym się wybrał poogladac maszyny i cos ciekawego. Jeśli był temat juz to wybaczcie ale nie znalazłem. 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Chcesz w spokoju pooglądać? Wpadaj w sezonie w czwartki na spoty. Dodatkowo w gratisie miłe towarzystwo. 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Lesiu94 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Pooglądać możesz sobie również na dellu. Tu też się przewija sporo maszyn. I można popatrzeć na gumowanie;d. Od czasu do czasu ekipa KTS ma treningi;) 0 Cytuj
RoMek999 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Chcesz w spokoju pooglądać? Wpadaj w sezonie w czwartki na spoty. Dodatkowo w gratisie miłe towarzystwo. Napewno wpadne, dzięki :-) Pooglądać możesz sobie również na dellu. Tu też się przewija sporo maszyn. I można popatrzeć na gumowanie;d. Od czasu do czasu ekipa KTS ma treningi;) A w jakie dni? 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 O kurde. Fajny temat. Przydało by sie wiecej takich miejsc żeby nocą pobawić sie w taki "speed day". Osobiście mam kilka swoich miejsc gdzie sie bawię. Np na tyłach Portu Łódz, gdzie w nocy jest pusto a asfalt jak i zakręty sa "pyszne". No i rewelacyjna jest zamknięta cześć nowej drogi od Tuszyna do Strykowa. Może ktoś coś chciałby sie pobawić na 1/4 mili itp? Objąłem ostatnio stanowisko kierownicze w jednym z marketów spożywczych z ładnym Parkingiem wiec nie widzę problemu żeby nocą sie spotkać.... i nikt nas napewno nie przegoni 0 Cytuj ...
boodgee Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) O kurde. Fajny temat. Przydało by sie wiecej takich miejsc żeby nocą pobawić sie w taki "speed day". Osobiście mam kilka swoich miejsc gdzie sie bawię. Np na tyłach Portu Łódz, gdzie w nocy jest pusto a asfalt jak i zakręty sa "pyszne". No i rewelacyjna jest zamknięta cześć nowej drogi od Tuszyna do Strykowa. Może ktoś coś chciałby sie pobawić na 1/4 mili itp? Objąłem ostatnio stanowisko kierownicze w jednym z marketów spożywczych z ładnym Parkingiem wiec nie widzę problemu żeby nocą sie spotkać.... i nikt nas napewno nie przegoni Rogal, to Gymkhane będziemy tam organizować A generalnie pierwszym postem chciałem uciąć temat, zeby nie kusić Panów Niebieskich, bo też mogą czytać posty na forum. Edytowane 24 Marca 2016 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
michal_lc4 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 ...nooo, wmieszają się w tłum na swoich Versysach i będą mierzyć poziom hałasu apką w telefonie. 4 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Rogal Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Boodgee, bez przesady. Pracy to praca a po pracy nawet niebieski na motocyklu to tez człowiek Po za tym, o delu to wie każdy i nie raz jak tam byłem to przemykał patrol. Ale do rzeczy. Nie no, ale serio, temat mi sie podoba. A jak potrzeba miejsca, to jak wcześniej mówiłem. Parking jest. Jest prywatny, wiec jak bedzie potrzeba wstawiam słupki, zaciągam łańcuch i żaden patrol niema prawa wjechać na ten teren. 4 Cytuj ...
boodgee Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Po pracy człowiek, a w pracy bywa różnie. Dell zna prawie każdy i niech tak pozostanie, reszta to słodka tajemnica przekazywana z ust do ust Odnośnie prakingu - fajnie, że pojawia się taka opcja. Podaj jeszcze prosze lokalizacje 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Rogal Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Chojny Szczegóły dla zainteresowanych jak bedą jakieś konkrety 0 Cytuj ...
Rekomendowane odpowiedzi