Skocz do zawartości

A Co Powiecie Na Taką Maszynę :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wylukałem na alledrogo taką oto Yamaszke co o niej sądzicie? Mi się bardzo podoba i gdyby to nie była R1 tylko R6 to pewnie już bym jechał ją obejrzeć :smile: Może ktoś inny szuka czegoś takiego, to jest teraz wystawiona, fajnie było by ją zobaczyć gdzieś kiedyś w realu :smile:

http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1458478822__1_1.jpg

post-5433-0-72198300-1458476818_thumb.jpg

Edytowane przez Kuri (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

a link do jakiejś aukcji ?

faktycznie fajniuśka tylko jak patrze na fotkę to pewnie ma swoją cenę :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

coś koło 2 dyszek ;) jak znajde ta aukcję to wkleje..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

R1 wygląda super, szkoda że nie mam teraz kilku tysiaczków luzem bo bym chętnie się zamienił. 

Opublikowano

faktycznie fajniuśka tylko jak patrze na fotkę to pewnie ma swoją cenę

Faktycznie, ale swoją cenę pewnie też miało obrobienie zdjęć żeby tak wyglądała  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

No może coś w tym jest, ale ładnie wyszło :decayed: