mih00 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zawsze można im (tym zdzieraczom) zrobić na złość, ogarnąć A i kupić sobie większe moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zawsze można im (tym zdzieraczom) zrobić na złość, ogarnąć A i kupić sobie większe moto No właśnie taki mam plan na przyszły rok żeby ogarnąć A, teraz na 125 trochę się poucze akurat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Widzę takie same plany mamy 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tu chłopaki z forum szkole turbo w Pabianicach polecają :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Fajnie się na tym siedzi. Jak pojechaliśmy z Aidkiem po jego moto, to wałśnie taki Romek w pełnym okufrowaniu stał. BMW to to nie jest, ale ogólnie pozytywne wrażenie. Największy minus to boczna stopka - musiałem nogą przytrzymać, żeby na niej moto postawić, bo sama się składała. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ten Romek jest naprawdę wporzadku oby służył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Fajnie się na tym siedzi. Jak pojechaliśmy z Aidkiem po jego moto, to wałśnie taki Romek w pełnym okufrowaniu stał. BMW to to nie jest, ale ogólnie pozytywne wrażenie. Największy minus to boczna stopka - musiałem nogą przytrzymać, żeby na niej moto postawić, bo sama się składała. Jak w okufrowaniu to model ADV 250, troszkę większy od mojego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemka fajne moto zabraklo mi troche $ bo chcialem go kupic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No ja dalem 4700zl po rabacie plus kask dla mojej ukochanej mi dorzucili nawet dobry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No i zaliczyłeś już wyprawę do lichenia byliście we dwoje i romecik dobrze się sprawiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No jak naradzie Arek nie narzekam :-) ostatnio była wyprawa do Jeziorska, coprawda kilometrowo krócej niż do lichenia ale tam na tych wiejskich drogach i polach dostał trochę w kość ale żyje i ma się dobrze Romecik :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi