Przemekdsf Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 WitamJestem Przemek mam 20 lat na motocyklu w sumie 3 rok obecnie posiadam fazera 600 i SV 650 mieszkam na śródmieściu .Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 elooo 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Mibu Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Hej, witamy - jak trafiłeś do nas? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Przemekdsf Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 znajomy zareklamowal i polecił mi forum 0 Cytuj
piżmak Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Witamy, aż dwa motory bo ktoś z rodziny jeździ? Czy może potrzebujesz dwóch żeby wygodnie jechać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Przemekdsf Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 hah i tak i tak trafila mi sie dobra okazja to zakupilem a przy zakupie pierwszego zastanawiałem sie miedzy tymi sprzętami i tak wyszlo a obecnie fazer w malym rozkładzie to smigam sv. Pozdro 0 Cytuj
Dann Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 cześć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi