PIT Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Nie zdążę na 14 pod Black Jacka także nie czekajcie ale dojadę. Nie mogę się od pracy uwolnić. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 też dojadę. o 14 wyruszę dopiero z domu chyba wcześniej tego grilla zaczniemy Jarek, pal tam, co by nam ciepło było 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 jaqu moge poczekać na ciebie bo sam tam nie trafie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 a pod jakim sklepem się spotykacie ? bo sklepów w Lodzi trochę naliczyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 jaqu moge poczekać na ciebie bo sam tam nie trafiekosmat, ja bede jechał od siebie przez lotnisko i na konstantynów i na górę do pustkowej.tu masz mapke jak trafić od Siebie https://www.google.pl/maps/dir/51.7936642,19.4135922/51.9265264,19.2688727/@51.9270465,19.2674444,16.71z/data=!4m2!4m1!3e0?hl=pl Jak cos walcie na tel. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zapowiada się że będzie lało, chyba polecę 4oo mogę kogoś zabrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Smaka narobiliście,opierdzielę kiełbaskę w Kołbaskowie niestety bez ognicha,bawcie się dobrze. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 dzięki serdeczne za gościne, troche nam tylko dupska zmoczyło na powrocie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Niestety nie dałem rady, może następnym razem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki Jarek za zaproszenie na działeczkę - kiełbaski (nawet z biedronki) smakują całkiem nieźle na ogniu z Pustkowej Góry Kilka fot w galerii pod linkiem: http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1078-16-kwietnia-ognicho-u-jarek-xjr/ no i czekamy na 2 turę ps. trochę popadało, ale nie w takie ulewy się jeździło i kiełby jadło 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzieki za ognisko. Nigdzie tak kielbaska nie smakuje jak w Pustkowej Górze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Również dzięki za gościnę. Pogoda trochę nie dopisała ale tak to wszystko ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 dzięki za gościnę, fotę kradnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dziekuje za mile spotkanie i do nastepnego. Link cos przenosi mnie do watku Wolna przejazdzka... :-/ 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki Jarku za zorganizowanie ogniska. Pogoda była licha ale towarzystwo zacne. Do zobaczenia na kolejnej akcji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięku Jarku i do zobaczenia! 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki za super ognicho 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi