JAREK-XJR Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Przybywaj. Rozpierduchy nie trza, co sie polamie to sie polamie, reszte sie bedzie przepalac na pol i do ognia. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No, zeby nie zapeszyc, pogoda bedzie i mozliwe, ze nie koniecznie do d*py, bo pogoda jest zawsze, tyle, ze czasami jest ... wiecie przeciez. ;-) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czy godzina 16 bedzie dobra? Oczywiscie nie jest to bardzo zobowiazujace. Kto bedzie wczesniej to bedzie, tylko moze nie przed 13. 2 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Godzina idealna. Właśnie na taką planowałem przybyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Chyba z Kosmatym ruszymy po 14tej spod sklepu to będziemy chwilę wcześniej i coś pomożemy jakby co, a o 16tej będzie "Jedną zapałką ! Jedną zapałką ! " Planuję jakiś prowiant (kiełbasa) zabrać także kijki wystrugamy itp. Kazik ma pojemne emeryckie moto to może 15kg ziemniaków zabrać . Jakiś chleb by się przydał i biesiada gotowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I leszki free oczywiście (niestety ) 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I leszki free oczywiście (niestety ) A jak to 'free' wytniemy, to będziemy pchać z powrotem... 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Chyba z Kosmatym ruszymy po 14tej spod sklepu to będziemy chwilę wcześniej i coś pomożemy jakby co, a o 16tej będzie "Jedną zapałką ! Jedną zapałką ! " Planuję jakiś prowiant (kiełbasa) zabrać także kijki wystrugamy itp. Kazik ma pojemne emeryckie moto to może 15kg ziemniaków zabrać . Jakiś chleb by się przydał i biesiada gotowa. Przypnę się do Was. Coś w mojego Tankbaga można wrzucić 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Odpale wedzarke, wiec jakby kto chcial sobie cos uwedzic to mozna bedzie. Ja bede pewnie wedzil sloninke i brzuszek, moze kurczaka. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dziewczyn jeszcze nie woziłem, ale motomikołajem już byłem. Mam nadzieję że wpaść do Ciebie mogę, a jak będzie kolejna akcja to na pewno pomogę. Ups ale się niechcący zrymowało, chyba mi się wejściówki na Twoje ognisko bardzo zachciało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Przypnę się do Was. Coś w mojego Tankbaga można wrzucić Może niech każdy weźmie tyle ile mu się zmieści, a potem będziemy się gościć. Ja plecak zarzucę więc spoko wszystko co trzeba będzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jak ja zapakuje ile mi sie zmiesci to sie ludzie z okolicznych dzialek zleca 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Widze, ze jadlodajnie uruchomimy. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 I jak zwykle mnie ominie dziewczyny woziłem a na ognisku nie będę ehhh znowu lipa. Spokojnego ogniska życzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To zrobie jeszcze i termin uzgodnie z Toba. :-) 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 To będzie 2 tura ogniska? Super 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 puki co to troche licho pogoda wygląda na sobote 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Około 15 stopni i małe szanse na opady - jest nieźle, nie kracz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dla jednego szklanka jest do polowy pelna a dla drugiego do polowy pusta 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kurcze, ja nie dam rady umówiłem się na oglądanie mieszkania.... człowiek tak zapracowany że ciężko znaleźć wolny termin i trafiła się sobota na 16:00 sorry ludziska 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dla jednego szklanka jest do polowy pelna a dla drugiego do polowy pusta Pesymista mówi, że gorzej już być nie może, a optymista że może . puki co to troche licho pogoda wygląda na sobote Chyba w nocy mają być przelotne opady, zobaczymy w ciągu dnia ostatecznie można w puszkę się zapakować to ma swoje plusy jeden męczennik, a reszt . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wlasnie do mojego pokoju w robocie wpadla pierwsza mucha w tym roku Uznaje to za dobry omen. Pogoda bedzie 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 To zrobię jeszcze i termin uzgodnię z Toba. :-) Noi super dobre ognicho nigdy nie jest złe już czekam na propozycje i widzę ze chłopaki tez się już cieszą na drugi termin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 z tego co czytam to całkiem dużo Was może być, czy będzie problem jakby było jeszcze więcej ?(jak czas pozwoli ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 to co pany o 14 pod sklepem ??? Darek pewnie że nie problem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi