Akkarin84 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx-f-750-jajko-super-stan-2006-k6-CID5-IDesmHx.html#1db5e1bcfd Witam Powyżej link do ogłoszenia. Moje pytanie jest następujące: Czy ktoś zna sprzedającego?? Ewentualne opinie, spostrzeżenia, czego można się spodziewać po tym sprzęcie, na co uważać itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Sprzedający z tego co mi wiadomo ma kiepską opinie. Motocykle sprowadzane, odpicowane do sprzedaży, często mija się z prawdą na temat historii pojazdu. Edytowane 16 Marca 2016 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 z tego co slyszalem ze praktycznie kazde moto od niego odpicowane pod wzgledem wizualnym, obejrzec mozesz tyle ze musisz dobrze obejrzec moto; prawda jest taka ze handlarz nic Ci nie powie na temat danego motocykla, jedynie ze jezdzi . . . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkarin84 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dzięki za informacje. Jestem wdzięczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Sławetny pan od kostki ze Zduńskiej , co wyjmuje ogniwa z łańcucha i udaje, że napęd nówka sztuka. Generalnie raczej typa ze Zduńskiej bym sobie darował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wszystko potwierdzam, moto picowane do granic, a plaku na nich tyle co tłuszczu w masarni :/ 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkarin84 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc. http://allegro.pl/suzuki-gsx-600f-i6049709396.html Mam kolejny link Moto z Łodzi wiec może wam znane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi