Skocz do zawartości

Garaż Bałuty- Okolice Limanowskiego

Polo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

poszukuję garażu w tej okolicy dla motocykla. Może ktoś z Was ma wolne miejsce lub chciałby wynająć coś wspólnie?

pozdrawiam

polo

• 2 tygodnie później...

Cześć,

poszukuję garażu w tej okolicy dla motocykla. Może ktoś z Was ma wolne miejsce lub chciałby wynająć coś wspólnie?

pozdrawiam

polo

Cześć,

Również poszukuję czegoś w tych okolicach. Natknąłem się na coś takiego:

http://olx.pl/oferta/garaz-murowany-do-wynajecia-lodz-baluty-ul-podrzeczna-CID3-IDd1913.html#8c3d30ac5d

Nie oglądałem i nie znam właściciela, ale jeśli jesteś zainteresowany możemy rozważyć temat.

Pozdrawiam.

Siemanko.

Ja z kolei znalazłem cos takiego http://olx.pl/oferta/garaz-do-wynajecia-ks-brzoski-55a-os-pojezierska-CID3-IDdB6P3.html#423da68994

jesli jestes zainteresowany daj znac...

Pozdrawiam :smile:

Cześć , też się nad nim zastanawiałam. Można się umówić i zobaczyć ten garaż ;)

Bo też szukam  :smile: ja swoje moto trzymam na parkingu strzeżonym na rogu limanowskiego i piwnej  "pod chmurką" ale przydałby się jakiś garaż .

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

ja swoje moto trzymam na parkingu strzeżonym na rogu limanowskiego i piwnej  "pod chmurką"

Czesc,

@Kejcior, a jak wyglada sytuacja na wspomnianym parkingu jesli chodzi o cene i bezpieczenstwo?

Ja do wspomnianego garazu na Ks. Brzóski 55A mam juz kawalek, ale mozemy sie zgadac na wstepne "ogledziny". ;)

Czesc,

@Kejcior, a jak wyglada sytuacja na wspomnianym parkingu jesli chodzi o cene i bezpieczenstwo?

Ja do wspomnianego garazu na Ks. Brzóski 55A mam juz kawalek, ale mozemy sie zgadac na wstepne "ogledziny". ;)

No sytuacja jest taka, że płacisz 70 zł za moto, ja mam zniżkę (targowałam się) bo trzymam też tam auto

Co do "jakości" parkingu no to widać gołym okiem że do profesjonalnego parkingu jest im daleko, są Panowie którzy pilnują w ciagu dnia i w nocy, na noc zamykana jest brama.

Mieli kilka "sytuacji", które no mi osobiście nie odpowiadały ale nie oszukujmy się ,gdzieś musze moto i auto trzymać, a że nie mam lepszej miejscówki trzymam tam.

Co do ks.Brzóski też musiałabym iść więcej no ale zawsze to garaż a nie zwykła plandeka pod którą trzymam moto.

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Hej. Ja juz znalazłem miejsce. A garaż na Brzozki to nie blaszak? Widziałem wcześniej to ogłoszenie.

Tak, garaz na Brzoski to blaszak i do tego własciciel jakis taki dziwny, zaplaty chce za caly okres, podłoże powiedzmy ze utwardzone ale w sposób nie wystarczajacy na motocykl... Ogólnie kicha...

A gdzie cos znalazles i jakie warunki???