Polo Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Cześć, poszukuję garażu w tej okolicy dla motocykla. Może ktoś z Was ma wolne miejsce lub chciałby wynająć coś wspólnie? pozdrawiam polo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user7 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Cześć, poszukuję garażu w tej okolicy dla motocykla. Może ktoś z Was ma wolne miejsce lub chciałby wynająć coś wspólnie? pozdrawiam polo Cześć, Również poszukuję czegoś w tych okolicach. Natknąłem się na coś takiego: http://olx.pl/oferta/garaz-murowany-do-wynajecia-lodz-baluty-ul-podrzeczna-CID3-IDd1913.html#8c3d30ac5d Nie oglądałem i nie znam właściciela, ale jeśli jesteś zainteresowany możemy rozważyć temat. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Siemanko. Ja z kolei znalazłem cos takiego http://olx.pl/oferta/garaz-do-wynajecia-ks-brzoski-55a-os-pojezierska-CID3-IDdB6P3.html#423da68994 jesli jestes zainteresowany daj znac... Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Siemanko. Ja z kolei znalazłem cos takiego http://olx.pl/oferta/garaz-do-wynajecia-ks-brzoski-55a-os-pojezierska-CID3-IDdB6P3.html#423da68994 jesli jestes zainteresowany daj znac... Pozdrawiam Cześć , też się nad nim zastanawiałam. Można się umówić i zobaczyć ten garaż Bo też szukam ja swoje moto trzymam na parkingu strzeżonym na rogu limanowskiego i piwnej "pod chmurką" ale przydałby się jakiś garaż . 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user7 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ja swoje moto trzymam na parkingu strzeżonym na rogu limanowskiego i piwnej "pod chmurką" Czesc, @Kejcior, a jak wyglada sytuacja na wspomnianym parkingu jesli chodzi o cene i bezpieczenstwo? Ja do wspomnianego garazu na Ks. Brzóski 55A mam juz kawalek, ale mozemy sie zgadac na wstepne "ogledziny". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Czesc, @Kejcior, a jak wyglada sytuacja na wspomnianym parkingu jesli chodzi o cene i bezpieczenstwo? Ja do wspomnianego garazu na Ks. Brzóski 55A mam juz kawalek, ale mozemy sie zgadac na wstepne "ogledziny". No sytuacja jest taka, że płacisz 70 zł za moto, ja mam zniżkę (targowałam się) bo trzymam też tam auto Co do "jakości" parkingu no to widać gołym okiem że do profesjonalnego parkingu jest im daleko, są Panowie którzy pilnują w ciagu dnia i w nocy, na noc zamykana jest brama. Mieli kilka "sytuacji", które no mi osobiście nie odpowiadały ale nie oszukujmy się ,gdzieś musze moto i auto trzymać, a że nie mam lepszej miejscówki trzymam tam. Co do ks.Brzóski też musiałabym iść więcej no ale zawsze to garaż a nie zwykła plandeka pod którą trzymam moto. 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Hej. Ja juz znalazłem miejsce. A garaż na Brzozki to nie blaszak? Widziałem wcześniej to ogłoszenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Hej. Ja juz znalazłem miejsce. A garaż na Brzozki to nie blaszak? Widziałem wcześniej to ogłoszenie. Tak, garaz na Brzoski to blaszak i do tego własciciel jakis taki dziwny, zaplaty chce za caly okres, podłoże powiedzmy ze utwardzone ale w sposób nie wystarczajacy na motocykl... Ogólnie kicha... A gdzie cos znalazles i jakie warunki??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hej Panowie, Jak szkanie garażu w tych okolicach? Szukam czegoś i to na brzoski nie jest bardzo daleko ode mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi