Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też byłem i oglądałem :smile:

Opublikowano

Fajna relacja 

i Adam MotoVlog też się załapał (2:52)

:smile:

Opublikowano

Przyznam że czekałem na jakąś relację z imprezy bo niestety nie mogłem się wybrać tym razem, tak że dzięki :smile:

Klip zrobiłeś bardzo dynamicznie z fajnie dopasowaną muzyczką jednak mam wrażenie mógł byś czasem zastosować jedno z "przykazań operatora" mianowićie jeśli wydaje ci się że ujęcie trwa wystarczająco długo to poczekaj jeszcze chwilę, nie chodzi mi broń boże o to żeby każde ujęcie przetrzymywać ale fajnie by było czasem mieć czas się przyjrzeć :smile: zwłaszcza jeśli mowa o pięknych ...... motocyklach

Nie mniej relacja super, gratulacje :smile:

Opublikowano

Przyznam że czekałem na jakąś relację z imprezy bo niestety nie mogłem się wybrać tym razem, tak że dzięki :smile:

Klip zrobiłeś bardzo dynamicznie z fajnie dopasowaną muzyczką jednak mam wrażenie mógł byś czasem zastosować jedno z "przykazań operatora" mianowićie jeśli wydaje ci się że ujęcie trwa wystarczająco długo to poczekaj jeszcze chwilę, nie chodzi mi broń boże o to żeby każde ujęcie przetrzymywać ale fajnie by było czasem mieć czas się przyjrzeć :smile: zwłaszcza jeśli mowa o pięknych ...... motocyklach

Nie mniej relacja super, gratulacje :smile:

Wiem Salat tylko chodzi o to, że na krókich ujęciach nie widać braków w sprzęcie, chodzi mi o kamerke gopro no i o trzesące się obraz ale takie uroki filmowanie z ręki :smile: Dzieki, każdą taka rada dla mnie jest cenna bo nie ukrywajmy takie produkcje ciężko mi zrobić.

Opublikowano

B3DNAR relacja zrobiona super, szkoda że nie mogłem tam być ale na koleją chętnie z kimś polecę na :riding: . 

Dobrze że są na forum osoby które dzielą się takimi wrażeniami.  

Na wiosnę planuję zakup kamerki SONY HDR-AS200VR więc czasem i ja coś zmontuję dla potomnych  :decayed:

Jeszcze raz gratulacje. 

Opublikowano

Witam 

Byłem, ale chyba na innej imprezie w tym samym miejscu. 

Ale trzeba przyznać po obejrzeniu filmiku, że na filmiku fajna impreza.