boodgee Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Czy jakaś dobra Dusza zechciałaby mi wyporzyczyć na 2 tyg. klucz dynamometryczny, ale do 20 Nm? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Dzwoń, pisz, dogadamy się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzwoń, pisz, dogadamy się. Mariusz, dzieki, ale już się temat zdezaktualizował. Zanabyłem wczoraj 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czy jakaś dobra Dusza zechciałaby mi wyporzyczyć na 2 tyg. klucz dynamometryczny, ale do 20 Nm? .... a co ta będziesz kręcił w BM'ie do "20" - że dynamometryka potrzebujesz? Jak to ostatnio ktoś mi powiedział, że jeśli to nie dokręcanie nośne lub konstrukcyjne to tylko delikatnie na śrubokręt... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 .... a co ta będziesz kręcił w BM'ie do "20" - że dynamometryka potrzebujesz? Jak to ostatnio ktoś mi powiedział, że jeśli to nie dokręcanie nośne lub konstrukcyjne to tylko delikatnie na śrubokręt... Napięcie paska od altka, dokręcanie pokryw od zaworów i pokrywy od altka, dokręcanie śrub spustowych od oleju i skrzyni... 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 W motocyklu jest wiele małych a ważnych śrubek ( zawieszenie hamulce ) Gdzie muszą być dokręcone dość mocno a nie poprzeciągane. Warto też kożystać z takiego klucza aby sobie wyrobić " czucie " . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi