boodgee Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Czy jakaś dobra Dusza zechciałaby mi wyporzyczyć na 2 tyg. klucz dynamometryczny, ale do 20 Nm? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
boodgee Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Dzwoń, pisz, dogadamy się. Mariusz, dzieki, ale już się temat zdezaktualizował. Zanabyłem wczoraj 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
malyanio Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Czy jakaś dobra Dusza zechciałaby mi wyporzyczyć na 2 tyg. klucz dynamometryczny, ale do 20 Nm? .... a co ta będziesz kręcił w BM'ie do "20" - że dynamometryka potrzebujesz? Jak to ostatnio ktoś mi powiedział, że jeśli to nie dokręcanie nośne lub konstrukcyjne to tylko delikatnie na śrubokręt... 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 .... a co ta będziesz kręcił w BM'ie do "20" - że dynamometryka potrzebujesz? Jak to ostatnio ktoś mi powiedział, że jeśli to nie dokręcanie nośne lub konstrukcyjne to tylko delikatnie na śrubokręt... Napięcie paska od altka, dokręcanie pokryw od zaworów i pokrywy od altka, dokręcanie śrub spustowych od oleju i skrzyni... 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
pawelnext22 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 W motocyklu jest wiele małych a ważnych śrubek ( zawieszenie hamulce ) Gdzie muszą być dokręcone dość mocno a nie poprzeciągane. Warto też kożystać z takiego klucza aby sobie wyrobić " czucie " . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi