trafic Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Było zajefajnie,ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy.Jutro Bełchatów?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) było fajnie, fajniej niż w Częstochowie tam to tylko tłok, przyjazd na górę, pierdu pierdu i do widzenia A tu wyszedł fajny event. Dobrze zorganizowany ruch, jak staliśmy to staliśmy, można było dać na off a nie grzać maszynę, a po ruszeniu to się jechało do końca. PIT - te fotki to robiłem z lotu ptaka czy masz takiego dużego kija ? tu kilka fot ode mnie https://www.facebook...23425249&type=3 udostępniajcie Jacquzie, dałem Cie na fejsie bo nic nie widzę a bym zobaczył co tam wyszło a ochrona manu ... jak to ochrona, nic nie czają co się do nich mówi, mi i Damianowi 3 razy mówił że wyprowadzenie maszyny "na piechotę" mimo ze mówiłem i pokazywałem że "MY, Jechać, Tam, Parada, Nie, Miasto, Pa - ra - da" Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Brawa dla organizatorów tej mega imprezy! Było idealnie! Chcemy więcej i częściej! LWG!!! A co do ochrony to pewnie są Panowie na emeryturze z grupą inwalidzką więc ciężko się z nimi dogadać. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Fresh (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Jacquzie, dałem Cie na fejsie bo nic nie widzę a bym zobaczył co tam wyszło dzięki Darek za info, robię album publiczny 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzięki za fajnie spędzony dzień i wieczór... Koncert normalsow mega super - kocham chłopaków :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 https://www.facebook...23425249&type=3 Kurde ja żyję tylko w realu i nie widzę zdjęć 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Impreza udana. Pogoda dopisała. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosciu07 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pierwszy sezon i taka impreza przeszła mi koło nosa, szkoda że nie moglem przyjechać :-( może za rok ... Do zobaczyska na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miechu Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fajna impreza, fajna atmosfera, mam nadzieję że za rok będzie powtórka Nagrałem paradę na Piotrkowskiej, także dla chętnych: Pozdro 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dla organizatorów czapki z głów. Jestem pełen podziwu za chęci i dopięcie tego wszystkiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano1631 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Było super. Podziękowania dla organizatorów Pogoda też dopisała. A co do ochrony no niestety ciężko było się dogadać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ogólnie super ,dużo pięknych maszyn .Super było spotkać znajomych co na co dzień rzadko się widzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fajna impreza :)Podziękowania dla organizatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Byłem,widziałem, było super. Krew oddana😊 Podziękowania dla organizatorów. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Paweł Volusia (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Super impreza, podziękowania dla organizatorów. Było co oglądać i podziwiać szkoda tylko ze na znaczek się nie zalapalem :-( pozdrowienia dla Wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolf Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Gratulacje dla organizatorów, otwarcie sezonu zorganizowane profesjonalnie i bezbłędnie. Z tego co udało mi się policzyć to było nas około 1100 maszyn . BRAWO Kolejny rekord do pobicia na motomikołajach w grudniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Było zacnie pod względem organizacyjnym jak i ilościowym - SZACUN dla wszystkich!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Aaa i czemu ja nie mialem kartki FŁM zamiast rejestracji? :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Było ok choć pewne błędy organizacyjne ze zjazdem się zdarzyły - gdy z Pietryny podążyliśmy za kolegami z flagami FŁM i na światłach przy Manu zapytali dokąd jedziemy bo oni jadą do domu - nasze miny - bezcenne , niemniej jednak wielki szacunek dla organizatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Trzeba było podjechać o 9 na parking, ja nie zdążyłem dobrze zagasić maszyny a już karteczka wisiała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki Wam wszystkim, którzy byliście i się dobrze bawiliście. Szczególne podziękowania dla Prezesa @Suchy-wolk, @jaron1 i @Asik oraz przedstawicieli innych klubów i grup, z którymi przez 3 miesiące szykowaliśmy wczorajszą imprezę. Gratulacje za pomysł z wyróżnieniem FŁM (kartki - extra). Nie obyło się bez problemów, nie wszystko było idealne. To wiemy. Ochrona Manufaktury wkurzała także wszystkich organizatorów Za rok - poprawimy. Już jest kilka pomysłów na nowe miejsce zbiórki (duży plac) i dodatkowe atrakcje. Najważniejsze, że wspólnie pokazaliśmy jak licznym środowiskiem są motocykliści. W ciągu dnia przewinęło się podobno ok 2000 motocyklistów. I o to chodziło! 6 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Spodobało mi sie to że jednak mimo niedociągnięć nie było samowolki, nie było bydła ani palenia gumy tam gdzie się tego robić nie powinno . Myślę że my motocykliści pokazaliśmy sie z dobrej strony Oby za rok było lepiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTEK Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Spodobało mi sie to że jednak mimo niedociągnięć nie było samowolki, nie było bydła ani palenia gumy tam gdzie się tego robić nie powinno . Myślę że my motocykliści pokazaliśmy sie z dobrej strony Oby za rok było lepiej. Dobrze powiedziane. Kultura u motocyklistów na 6 Oby tak dalej, a może inni zmienią zdanie na nasz temat. Dzięki organizatorom i pogodzie było miło i sympatycznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Była moc. Brawo dla organizatorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Rozpoczęcie że mucha nie siada Oby w przyszłym roku też wszystko tak dopisało Gratulacje dla organizatorów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi