jasiek_xd Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Taka okazja żeby się spotkać, a ja od 7 w robicie... A to by było moje pierwsze takie spotkanie mimo wszystko widziałem Was na parkingu przy manufakturze jak wracałem z dostawą dobre i to! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za dziś ! Fajnie było otworzyć oficjalnie sezon w tak dużej grupie Do zobaczenia ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mnie również było\ miło zapoznać brać Mo_Otocyklową choć mam pewne zastrzeżenia do organizatorów w tematyce INFORMACYJNE zarówno tuż przed rozpoczęciem jak i w trakcie ale poza tym cacy :-) 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzięki za świetny dzień.Było bardzo miło, pozdrawiam wszystkich obecnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Super impreza. Bardzo fajna atmosfera. Pozdrawiam wszystkich uczestników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Było mega również pozdrawiam do zobaczenia ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzięki za pozdrowienia też pozdrawiam Pogoda dopisała to i motocykliści dopisali. Masa ludzi łuutututu..... LWG 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Fajna impreza kto nie był niech żałuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzieki za odjazdowy dzień, przy okazji poznałem fajnych ludków tylko nie zalapalem sie na okolicznościowe znaczki , nalepki. Da radę to jakoś nadrobić? LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Było super ,oby takich imprez więcej w Łodzi.Do następnego,może w Licheniu Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Seba601 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywar Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ma ktoś jakieś foty z dzisiejszej imprezy ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Racja, racja - dobrze było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagal_l Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Miło było was poznać, impreza udana !!! Do następnego!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mnie również było\ miło zapoznać brać Mo_Otocyklową choć mam pewne zastrzeżenia do organizatorów w tematyce INFORMACYJNE zarówno tuż przed rozpoczęciem jak i w trakcie ale poza tym cacy :-) Słuchaj to było takie pierwsze otwarcie sezonu na następnym będziemy mieli wszystko dograne . Bynajmniej tak myślę . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udane otwarcie sezonu, fajnie było i szacuneczek dla organizatorów, a gdyby w przyszłym roku dodatkowo zorganizować np, jakąś małą motogymkhane, może któraś z auto-szkół chciała by pomóc w organizacji, lub jakieś małe zawody w paleniu kapcia lub na najgłośniejszy wydech ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Super impreza .Ludzie zaj......ści .Tylko powrót z Pietryny [na własną rękę] PODZI ĘKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW. MEGA WYDARZENIE. POZDRO. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Było ok, choć w manu trochę ciasnawo... Jak za rok przybędzie ludu, to może zrównajmy plac przed jakimś kościołem i będziemy mieć mini częstochowę ps. a znaczek jest naprawdę super, projekt i wykonanie, wygląda prawie jak medal Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Mario (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Również dziękuje!! Ale fakt, odesłanie grupy motocykli przed paradą na inny parking za kino to już tak trochę nie zbyt fajnie wyszło. Na pewno za rok, będzie lepiej Z telefonu, przez tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Przyłączam się do podziękowań było zacnie, fajny pomysł z tą sceną i muzyką na żywo która nadawała klimat. Sprawny szybki przejazd i oczywiście fantastyczne znaczki. Ponadto "tetris" się udał czyli z wielu klocków wyszła spójna fajna impreza w której nawiązali współpracę motocykliści, władze i łodzianie. Także szacunek dla Was wszystkich współtworzących to wydarzenie. Ma ktoś jakieś foty z dzisiejszej imprezy ?? Wrzuciłem kilka na szybko http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1079-otwarcie-sezonu-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-2016/ Ale fakt, odesłanie grupy motocykli przed paradą na inny parking za kino to już tak trochę nie zbyt fajnie wyszło. Z moich dotychczasowych doświadczeń z firmą ochrony w Manu. śmiem twierdzić, że prawdopodobnie była to wewnętrzna decyzja pracowników tej firmy. Byłem w tej grupie także komu mogłem to powiedziałem gdzie trzeba się przespacerować, a sam mimo, że filmowałem wyjazd parady to zdążyłem dołączyć się na sam ogon parady - także tragedii nie było. Warto jedna następnym razem ustalić pewne nieścisłości z ochroną Manu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Również dzięki za dzisiaj, było zacnie, mi się wszystko podobało! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robszklo Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zaje fajnie organizacja super przejazd ogarnięty byle tak dalej pozdrawiam Robszklo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Róża ;) Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja może swojego motoru jeszcze nie mam..., ale byłam przynajmniej popodziwiać aaaa....przyznaję, że było co oglądać !!! Więc jak dla mnie wypad był udany !!! Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Było gigantycznie zaje..ście, pozdrowiska dla wszystkich obecnych, była MOC!!!!! LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 tu kilka fot ode mnie https://www.facebook.com/jaquzie/media_set?set=a.10153966525030250.1073741832.723425249&type=3 udostępniajcie 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zdążyłem dojechać w środku parady, niestety z większością z was się nie spotkałem, a szkoda. Do zobaczenia innym razem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi