Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Głęboko chciałbym wierzyć, że omsknęło Ci się coś na klawiaturze i absolutnie nie masz na myśli "korzyści majątkowych". Jednakże przytoczony cytat z 9 stycznia 2013 mówi co innego i widać 3 lata edukacji poszły w piz*u, bo nadal nic się nie nauczyłeś będąc użytkownikiem tego forum. Swoim zachowaniem doprowadzisz niedługo do sytuacji, w której ktoś Cie publicznie wyśmieje (czyt. przed kilkuset osobami przez mikrofon) i wskaże palcem, że to największy maruda FŁM, a mimo wszystko przyjeżdża na imprezy i je darmową kiełbachę, cieszy się z życia i udaje zadowolonego. Ja się pytam po co chłopie to robisz? Po prostu nie przyjeżdżaj, nie pierdziel farmazonów i nie denerwuj osób, które ciężko pracują, abyś miał, gdzie spędzić wieczór albo weekend ZA DARMO. Jeśli mam być całkiem szczery, impreza nie będzie taka, jaka by się mnie marzyła czy wielu osobom z tego forum. Natomiast jest nas tak wielu, że nie dogodzi się każdemu i trzeba mieć jakiś umiar. Zwróć uwagę ile grup współorganizuje to wydarzenie? Bo ja widzę koło dziesięciu. Pomyśl teraz ilu przedstawicieli z tych grup miało własną wizję imprezy 23 kwietnia? Sądzę, że również z dziesięć. To teraz sam wyciągnij wnioski z mojego przekazu, jakże dyplomatycznego i sympatycznego, aby Cie za mocno nie urazić. Potwierdzam słowa Prezesa Tak jak napisał @Suchy-wolk było dziesięć wizji, bo jest dziesięć grup. Ostateczny program jest wynikiem kompromisu i woli wspólnej imprezy. Wygrała idea: "robimy wspólnie" - za co dziękuję. Wiem, że są osoby wkładające wiele pracy w projekt, które maja zupełnie inna wizje, a mimo to duzo z siebie wkładają aby sie udało. I to jest wartość którą sobie cenię najbardziej. Mimo, iż jestem "świeży" w środowisku - pełen szacun za taką solidarność i chęć pokazania jak spore jest w Łodzi środowisko motocyklistów. Ale najważniejsze jest, aby sie wspólnie dobrze bawić. Aby sie juz nie powtarzać - wszystkim życzę Wesołych Świąt i pięknej pogody na moto! 11 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Pozwolę sobie wtrącić. Panowie jak komuś nie odpowiada to niech nie przyjeżdża, nic na siłę. Jak komuś nie "po drodze" to niech się nie męczy i nie poci bo po co? Nie to nie!!! Nikt nie będzie płakał, myślę że wyraz chęci bądź nie, przybycia można na tym zakończyć, po co bić pianę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nie mogę sie doczekać Mam nadzieje że uda mi się załatwić wolny weekend w pracy Apropo naklejek... będzie coś w stylu FŁM, czy okolicznościowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja też już nie mogę się doczekać To dla mnie będzie pierwsza taka impreza na moto i lekko się stresuje no ale kiedyś trzeba wyjść poza strefę komfortu , no i jak dla mnie wrażeń aż ponad moje możliwości (więc punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia ) więc będę wdzięczna o duchowe wsparcie moto-nieśmiałka Do zobaczenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja też już nie mogę się doczekać To dla mnie będzie pierwsza taka impreza na moto i lekko się stresuje no ale kiedyś trzeba wyjść poza strefę komfortu , no i jak dla mnie wrażeń aż ponad moje możliwości (więc punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia ) więc będę wdzięczna o duchowe wsparcie moto-nieśmiałka Do zobaczenia To może śmigniemy razem?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 To może śmigniemy razem?! Możemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 29 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Znalazłem czas i poczytałem....wątek. Ponieważ zdarza mi się znaleźć na niektórych spotkaniach u Tomka i tak też było na tym pierwszym ze wszystkimi zaproszonymi klubami. to czuję się zobowiązany napisać Wam co następuje: Rozpoczęcie sezonu w Łodzi jest wydarzeniem, które skupia środowisko motocyklowe w Łódzkiem. Z tego co mi wiadomo na spotkanie zostały zaproszone wszystkie kluby i organizacje motocyklowe z regionu, znakomita większość się stawiła i zaakceptowała inicjatywę angażując się w pomysł. Wartością dodaną ma być pokazanie Łodzianom i nie tylko pozytywnej strony motocyklizmu i szerzenie dobrego wizerunku motocyklistów, ale również miasta Łodzi jako przyjaznego motocyklistom. Przyznacie, że brzmi dobrze i miło będzie pokazać "cywilom" jacy fajni z nas motórzyści. (taki kontrast dla dawcy, szaleńcy, wariaci...). Organizacja tak dużej imprezy związana jest z zaangażowaniem ludzi i pieniędzy które trzeba wydać na sceny, drobne gadżety czy jakiś skromny poczęstunek. Powstają problemy związane z bezpieczeństwem, miejscem spotkania i przejazdem. Te czynniki wyznaczają ramy imprezy odbywające się w mieście więc nie można zrobić wszystkiego co by się wymarzyło. Allleeee większość z nas pamięta imprezy z cyklu: "Urodziny FŁM", "FŁM Day", "Grillowanie z FŁM", "Paradę ulicą Piotrkowską" czy "Moto-serce" (przepraszam jeśli o jakiejś zapomniałem). Jest to świadectwo, że odpowiedni ludzie są na właściwym miejscu i wykazują inicjatywę tworząc różnorodne eventy tak aby każdy znalazł coś dla siebie i miał okazję do spotkania z innymi z pozytywnie zakręconymi ludźmi. Ja chcę w tym brać udział tym bardziej, że do tej pory się nie zawiodłem także DO ZOBACZENIA ! Edytowane 29 Marca 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Znalazłem czas i poczytałem....wątek. Ponieważ zdarza mi się znaleźć na niektórych spotkaniach u Tomka i tak też było na tym pierwszym ze wszystkimi zaproszonymi klubami. to czuję się zobowiązany napisać Wam co następuje: Rozpoczęcie sezonu w Łodzi jest wydarzeniem, które skupia środowisko motocyklowe w Łódzkiem. Z tego co mi wiadomo na spotkanie zostały zaproszone wszystkie kluby i organizacje motocyklowe z regionu, znakomita większość się stawiła i zaakceptowała inicjatywę angażując się w pomysł. Wartością dodaną ma być pokazanie Łodzianom i nie tylko pozytywnej strony motocyklizmu i szerzenie dobrego wizerunku motocyklistów, ale również miasta Łodzi jako przyjaznego motocyklistom. Przyznacie, że brzmi dobrze i miło będzie pokazać "cywilom" jacy fajni z nas motórzyści. (taki kontrast dla dawcy, szaleńcy, wariaci...). Organizacja tak dużej imprezy związana jest z zaangażowaniem ludzi i pieniędzy które trzeba wydać na sceny, drobne gadżety czy jakiś skromny poczęstunek. Powstają problemy związane z bezpieczeństwem, miejscem spotkania i przejazdem. Te czynniki wyznaczają ramy imprezy odbywające się w mieście więc nie można zrobić wszystkiego co by się wymarzyło. Allleeee większość z nas pamięta imprezy z cyklu: "Urodziny FŁM", "FŁM Day", "Grillowanie z FŁM", "Paradę ulicą Piotrkowską" czy "Moto-serce" (przepraszam jeśli o jakiejś zapomniałem). Jest to świadectwo, że odpowiedni ludzie są na właściwym miejscu i wykazują inicjatywę tworząc różnorodne eventy tak aby każdy znalazł coś dla siebie i miał okazję do spotkania z innymi z pozytywnie zakręconymi ludźmi. Ja chcę w tym brać udział tym bardziej, że do tej pory się nie zawiodłem także DO ZOBACZENIA ! To rozumiem że odkurzyłeś swoja motorynkę i zamierzasz wyjechać na ulice :P ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dokładnie nawet ją lekko przewietrzyłem w niedziele ale nie będziemy OT robić. Może w czwartek mi się uda być. Do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaron1 Opublikowano 31 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ale była gorąca dyskusja, z jednej strony super, ważne, że wzbudza emocje, ale teksty, że niby organizatorzy mają z tego jakieś profity, masakra, szkoda gadać, ale tak to już jest, nawet dobroczynności, zaangażowania na rzecz innych niektórzy zazdroszczą i mierzą swoja miarą innych. Impreza zupełnie za darmo, koncerty, poczęstunek, znaczki i naklejki, ciekawe gdzie ten zysk?? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) również będę i to już na nowej maszynce gs500 muszę tylko zdążyć z prawkiem poza tym każdy kto cokolwiek coś organizował wie jak działa organizowanie czegokolwiek, zwłaszcza rozwiązanie pewnego rodzaju "zagrożenia", którym wyjazd iluś tam motocyklistów na pewno jest, a pamiętając że jednak to organizacja wydarzenia razem z miastem ... to musiało być strasznie ciężkie zadanie Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mario Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Trochę rozumiem takie wypowiedzi i podejście, bo przeważnie w naszym kraju za darmo to można jedynie dostać po... (a i to nie zawsze darmo ) I ciężko niektórym osobom uwierzyć, że można coś robić bez zysku, a nawet do tego dokładając swój czas i pieniądze. Na szczęście dużo osób, które trochę lepiej zna całą sytuację, stara się to tłumaczyć, bo najgorzej samemu udowadniać że nie jest się wielbłądem... i dzięki temu całość się toczy już piąty roczek, przy okazji organizując różne akcje... 7 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sezon rozpoczęty! Polatane wokół komina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderspy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 W końcu robi się ciepło i można zacząć sezon, do zobaczyska na rozpoczęciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No to zahuczy w Lodzi pozbieram jeszcze ludków którzy nie są na Forum. LwG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja zabieram ekipę która pojawi się na zamkniętym zlocie blisko Łodzi...w sumie 37 maszyn i ok. 50 osób. Ludzie z całej Polski chętnie zwiedzą Łódź i okolice a w ramach rozpoczęcia sezonu kolejna atrakcja....Nie dajcie się malkontentom. LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Bede ale w puszce :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czy ma ktoś jakieś bliższe info odnośnie tego, od której godzinki można wturlać się na rynek Manufaktury ???? Z tego co pamiętam to impreza na rynku jest od 10 ale wjazd możliwy od... ??? Dobra już wiem (doczytałem :-) ) Wjazd na Manufakturę jest od 10 do 11 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałPce Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pabianice robią jakąś zbiórkę i wspólny dojazd do Manu ? :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 "Radio Łódź" o naszej imprezie - https://www.radiolodz.pl/posts/24366-uroczyste-otwarcie-sezonu-motocyklowego-w-lodzi Dzięki @chylon za udział w dzisiejszym evencie 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wczoraj po zimowym śnie i po dwóch dobach spędzonych w garażu, odpaliłem w końcu swoją maszynkę i jak tylko czas (praca) pozwoli, to obecność obowiązkowa. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeszcze strzał do DK i D i jestem.Zapierda..m jak mały samochodzik,żeby zdążyć. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgierz się organizuje, czy każdy sobie? Ja lecę z Córką i synem (jak złożę mu XJ-tę) . To już 3szt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja też będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgierz się organizuje, czy każdy sobie? Ja lecę z Córką i synem (jak złożę mu XJ-tę) . To już 3szt. Zgierz zbiera się o 10:00 na parkingu przed wejściem na stadion MOSiR (https://goo.gl/maps/aWGsQxKtFtP2). Około 10:15 wyjazd do Manufaktury. Jak coś zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi