lew13 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Trzeba być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pójdziemy, zobaczymy, będziemy się wypowiadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Tylko żeby nie wypadło żę solarisem przyjedziesz ?! Ja też chyba się odmelduje ? Mam nadzieje że nie, jeśli nawet nie daj boże coś miało by pójść nie tak o zatargam go sam na sznurku ...ale będę ;-) Edytowane 23 Marca 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 23 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Generalnie nic ciekawego jak na Łódź. Zorganizuj sam coś ciekawego dla Łodzi jak jesteś taki kozak. Zamiast docenić starania grona osób które poświęcają swój czas i środki to zamęczasz tu ludzi swoim słodkim pierdzeniem.Amen Edytowane 23 Marca 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 nic dodać nic ująć, polać mu 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 nic dodać nic ująć, polać mu Tylko wiesz dobrze że ja dużo pije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 będę miał wolne będzie okazja polatać,spotkać się no to jestem nara. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Zawsze znajdzie sie jakas menda ktorej sie nic nie bedzie podobac chocby nie wiadomo co zrobic... zycie Kolego wyluzuj ze słowami bo nikt nie używa obraźliwych słów co do Twojej osoby, ja wyraziłem swoje zdanie bo od tego jest forum. Trochę pokory by Ci sie przydało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Swoje zdanie, wypada uargumentowac. Bo inczej, brzmi jak kobita "-Kochanie, czemu gotujesz trzy kilo makaronu? -Bo tak." 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Jak tu się temat rozwinął ale pozwolę sobie jeszcze skomentować zachowanie osób które piją do mojej osoby domyślam się ze to te osoby które czują się "ważne" w świecie motocyklowym - trochę pokory. Postaram się uargumentować moją wcześniejszą wypowiedź, po pierwsze ja wyraziłem swoje zdanie na temat rozpoczęcia a nie zdanie na temat użytkowników ale jak widać niektórzy wyrazili swoje zdanie o mnie wgl mnie nie znając. No hellol od czego jest forum żeby wyrażać swoje zdanie. Rozumiem wszystkie starania poczynione w tej sprawie, ale nie oszukujmy się jeśli ktoś się w to bawi to nie z dobrego serca, zawsze płyną jakiś korzyści. Nie mam nic do tego sprawa normalna. Szacunek dla osób które poświęciły swoj czas na przygotowania. Powtórzę jeszcze raz ja odniosłem się do programu imprezy, nikogo nie obrażałem.Argumentując motoserce ok ale to jest podczepione razem z koncertem ( ok lepiej zrobić już jedną imprezę z rozpoczęciem) ale pozostałe atrakcje? Parada? jest potrzebna, trzeba pokazać się na ulicach, oswoić ludzi z nadchodzącym sezonem, poza tym to poruszanie się w kupie z prędkością żółwia ( macie to samo w korkach). Innego typu przemowy mnie nie interesują. Wieć pytam gdzie są atrakcje? Rozumiem integracja bracia motocyklowi, klimat ale jak na Łódź nie ma co mówić o atrakcjach. Wcześniejsze rozpoczęcia w mniejszych miastach miały sporo więcej atrakcji. Mi już ich nie brakuje bo sporo się wyjeździłem i nie dziwi mnie to.Odnosząc się do osób które mają w sobie dużo jadu cóż mogę powiedzieć, możliwe że będę na rozpoczęciu po prostu spędzić czas i do nikogo nic nie mam ustosunkowałem się jedynie do imprezy. ! Komentarze trafic zachowaj dla siebie bo jakoś nie przemawiają do mnie a jeśli czujesz się dumny ze masz na blachach EL badz EPA to pogratulować ambicji. B3DNAR nie wiem jak Ty ale ja kobietę wybrałem sam i nie ma takich problemów jak piszesz wyżej. Edytowane 24 Marca 2016 przez AndrzejCBR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Kolego wyluzuj ze słowami bo nikt nie używa obraźliwych słów co do Twojej osoby, ja wyraziłem swoje zdanie bo od tego jest forum. Trochę pokory by Ci sie przydało.Moja odpowiedz bylo nie do Ciebie tylko do bednara ale widac ze koniecznie chcesz robic afere to nie dziwie sie ze napisales. A swoja droga jesli poczules sie urazony to w jakis sposob musiales sie utozsamic z tym co napisalem, ciekawe... Pozdrowienia dla Ciebie kolego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie wydaje mi się bo pojawiło się to pod moim postem gdzie mi rzekomo coś nie pasuje. W każdym bądź razie nie chodzi mi o rozwiewanie czegokolwiek tylko po moim komentarzu padło kilka wypowiedzi co do mojego posta, chciałem się ustosunkować do nich. To wszystko. Miłego dnia for all 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Rozumiem wszystkie starania poczynione w tej sprawie, ale nie oszukujmy się jeśli ktoś się w to bawi to nie z dobrego serca, zawsze płyną jakiś korzyści. nie masz pojęcia co piszesz, normalnie przez to że jestem w stowarzyszeniu to wanne zalewam Johny Walkerem , poświęcamy swój czas i swoje prywatne pieniądze bez żadnego materialnego zysku, wiec zanim napiszesz taką bzdurę to sprawdź fakty a nie mity Pozdrawiam 13 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 AndrzejCBR napisz może jakie atrakcje uznał byś za interesujące to weźmiemy to pod uwagę przy następnych imprezach jakie zapewne będziemy organizować, a najlepiej by było jak byś zgłosił się do organizatorów z propozycją pomocy w uatrakcyjnieniu imprezy. Wtedy dowiedział byś się jakie to korzyści z tego mamy ....... Natomiast w temacie moto serca to tak naprawdę to oni podczepiaja się pod rozpoczęcie oczywiście poprzez aktywny udział w organizacji całego przedsięwzięcia podobnie jak co roku była inauguracja sezonu żużlowego a w tym roku będzie to w trakcie tego właśnie rozpoczęcia sezonu razem z motosercem i o to właśnie chodzi żeby zintegrować środowisko motocyklowe w Łodzi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Rozumiem wszystkie starania poczynione w tej sprawie, ale nie oszukujmy się jeśli ktoś się w to bawi to nie z dobrego serca, zawsze płyną jakiś korzyści. No stary teraz to obraziłeś moją osobę całe stowarzyszenie oraz osoby zaangażowane w przygotowania rozpoczęcia sezonu.To my zapierdalamy wypruwamy żyły po swojej pracy staramy się ładujemy swoje prywatne pieniądze we wszystko co było jest i będzie organizowane a ty mi tu piszesz że my mamy korzyści materialne z tego .Weź ty się pierdolni mocno w baniak lepiej ruszyłbyś dupsko jak masz takie pomysły i pomógł Salat dobrze napisałeś.Krótko mówiąc jesteś żałosny. Edytowane 24 Marca 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 zawsze lepiej hejtować, to nie wymaga wysiłku, wszystko jest ch*j....we co robimy ale korzystasz z forum, przyjeżdżasz na imprezy organizowane przez nas a nawet nie potrafisz dołożyć głupiej złotówki na serwer i rozbudowę forum. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rogal Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 A przy okazji, jestem pełen szacunku dla osób organizujących to wydarzenie. Szacunek za poświęcanie swojego wolnego czasu, szacunek za pomysłowość i szacunek za empatię i chęć robienia czegoś dla innych. Do zobaczenia Ogromna większość docenia, rozumie i tak jak ja, nawet bała by się podjąć takiego trudu i wysiłku. Dlatego bardzo proszę kogoś opanowanego i racjonalnego, najlepiej bez emocji (admin, moderator) i zapanowanie nad tematem, bo robi sie burdel i ludzie zainteresowani konkretami czytają kłótnie. W niejednej podobnej brałem udział na forum i do niczego nie prowadziła a nawet oddalała i może doprowadzić do kwasu przy osobistym spotkaniu. Dlamnie to rozpoczęcie to coś wyjątkowego bo nie mam jeszcze żadnego znaczka i nie wjechałem na manu motocyklem. Wyobrażam sobie ciepły wiosenny dzien, rozmowy i żarty z kumplami obok motocykla. Widzę wszystkich ludzi patrzących na nas, tatusiów z dziećmi pytających czy mogą posadzić dzieciaka na moto i zrobic fotkę. Czuje przyjemne ciepło na myśl o tym dniu... Nie tylko dlatego że w metryce mam ur. Łódź czy rejestrację EPA, ale dlatego ze wiem z kim spędzę ten dzien i wiem ze jak wiele poprzednich bedzie udany... Bo moi koledzy i inni motocykliści uczynią ten dzień takim. Tak wiec... To tyle. Do zobaczenia z Tobą Andrzej też 7 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dlamnie to rozpoczęcie to coś wyjątkowego bo nie mam jeszcze żadnego znaczka i nie wjechałem na manu motocyklem. Wyobrażam sobie ciepły wiosenny dzien, rozmowy i żarty z kumplami obok motocykla. Widzę wszystkich ludzi patrzących na nas, tatusiów z dziećmi pytających czy mogą posadzić dzieciaka na moto i zrobic fotkę. Czuje przyjemne ciepło na myśl o tym dniu... Nie tylko dlatego że w metryce mam ur. Łódź czy rejestrację EPA, ale dlatego ze wiem z kim spędzę ten dzien i wiem ze jak wiele poprzednich bedzie udany... Bo moi koledzy i inni motocykliści uczynią ten dzień takim. Tak wiec... To tyle. Do zobaczenia z Tobą Andrzej też I tak trzymać KRZYCHU LwG 9 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Podpisuję się pod ostatnimi dwoma wypowiedziami. Pozdrawiam i do zobaczenia. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak tu się temat rozwinął ale pozwolę sobie jeszcze skomentować zachowanie osób które piją do mojej osoby domyślam się ze to te osoby które czują się "ważne" w świecie motocyklowym - trochę pokory. Postaram się uargumentować moją wcześniejszą wypowiedź, po pierwsze ja wyraziłem swoje zdanie na temat rozpoczęcia a nie zdanie na temat użytkowników ale jak widać niektórzy wyrazili swoje zdanie o mnie wgl mnie nie znając. No hellol od czego jest forum żeby wyrażać swoje zdanie. Rozumiem wszystkie starania poczynione w tej sprawie, ale nie oszukujmy się jeśli ktoś się w to bawi to nie z dobrego serca, zawsze płyną jakiś korzyści. Nie mam nic do tego sprawa normalna. Szacunek dla osób które poświęciły swoj czas na przygotowania. Powtórzę jeszcze raz ja odniosłem się do programu imprezy, nikogo nie obrażałem. Argumentując motoserce ok ale to jest podczepione razem z koncertem ( ok lepiej zrobić już jedną imprezę z rozpoczęciem) ale pozostałe atrakcje? Parada? jest potrzebna, trzeba pokazać się na ulicach, oswoić ludzi z nadchodzącym sezonem, poza tym to poruszanie się w kupie z prędkością żółwia ( macie to samo w korkach). Innego typu przemowy mnie nie interesują. Wieć pytam gdzie są atrakcje? Rozumiem integracja bracia motocyklowi, klimat ale jak na Łódź nie ma co mówić o atrakcjach. Wcześniejsze rozpoczęcia w mniejszych miastach miały sporo więcej atrakcji. Mi już ich nie brakuje bo sporo się wyjeździłem i nie dziwi mnie to. Odnosząc się do osób które mają w sobie dużo jadu cóż mogę powiedzieć, możliwe że będę na rozpoczęciu po prostu spędzić czas i do nikogo nic nie mam ustosunkowałem się jedynie do imprezy. ! Komentarze trafic zachowaj dla siebie bo jakoś nie przemawiają do mnie a jeśli czujesz się dumny ze masz na blachach EL badz EPA to pogratulować ambicji. B3DNAR nie wiem jak Ty ale ja kobietę wybrałem sam i nie ma takich problemów jak piszesz wyżej. Sam zacząłeś tą burze w szklance wody.Ja osobiście do Ciebie nic nie mam, ale Twoja wypowiedz obraziła kilka osób na tym forum.AMEN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Odnosząc się do osób które mają w sobie dużo jadu cóż mogę powiedzieć, możliwe że będę na rozpoczęciu po prostu spędzić czas i do nikogo nic nie mam ustosunkowałem się jedynie do imprezy. ! Komentarze trafic zachowaj dla siebie bo jakoś nie przemawiają do mnie a jeśli czujesz się dumny ze masz na blachach EL badz EPA to pogratulować ambicji. B3DNAR nie wiem jak Ty ale ja kobietę wybrałem sam i nie ma takich problemów jak piszesz wyżej. Uwielbiam ludzi, którzy szufladkują ludzi po blaszkach na moto/aucie. Przykład z internetu, tylko mówię jaki to miało wydźwięk. Miło, że rozwinąłeś swoje zdanie 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Zrobiło się gorąco - mam nadzieję, ze efektem bedzie duza frekwencja. Jak dla mnie - najważniejszy jest banan na twarzach ludzi, którzy sie spotkają i bedą mieli frajdę. Do tego niektórych ucieszą pamiątkowe znaczki i naklejki. To drobiazg, ale warto mieć w kolekcji (jak sie zbiera). Wkurzać mogą wpisy, o rzekomych fruktach z imprezy. I to wkurzać mocno, bo wiele osób angażuje swój czas i kasę aby inni mieli frajdę. Dla mnie frajdą jest organizowanie takiej imprezy i pomoc w innych podobnych. I tyle. Prośba - szanujmy się. A radość wielu jest tym większa, ze dużych imprez z okazji otwarcia Sezonu nie było. W 2017 każdy bedzie mógł wykazać sie kolejnymi pomysłami. Oby z roku na rok było lepiej, ciekawiej... 6 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 @AndrzejCBR ja Cie w zupełności rozumiem. Łódź jest dużym miastem, ma dużo pieniędzy, rozwija się infrastruktura, jest dużo zmotoryzowanych i przede wszystkim każdy chce Twojego dobra. Byłem w stanie to zrozumieć po pierwszym wpisie, ale wypowiedziałeś o kilka słów za dużo w tym wątku, więc muszę sprowadzić Cie na ziemię bo pier**lisz jak potłuczony. Powiem Ci tak - masz ponad 1000 postów na koncie, a wszyscy moi znajomi kojarzą tylko jeden Twój wpis z 9 stycznia 2013: z calym szacunkiem ale to juz jest troche zenujace, rozumiem kiedy jest potrzebna kasa to jest na start czy na jakas akcje, a gdzie pieniedze z reklam ktore sa na stronie? w prywatnej kieszeni? i teraz jeszcze jest malo? To moje zdanie ktore i tak jest malo rozwiniete, forum traci stalych i dobrych uzytkownikow z wyniku braku aktywnej dzialalnosci, brak konkursow, tylko najlepiej zeby dawac, tak samo jak to stowarzyszenie ktore nie jest przyjete przez zadna inna grupe motocyklowa tylko bylo pretekstem do wyludzenia kasy. Teraz do Twoich "punktów reputacji" dołączam wpis z dnia dzisiejszego: Rozumiem wszystkie starania poczynione w tej sprawie, ale nie oszukujmy się jeśli ktoś się w to bawi to nie z dobrego serca, zawsze płyną jakiś korzyści. Głęboko chciałbym wierzyć, że omsknęło Ci się coś na klawiaturze i absolutnie nie masz na myśli "korzyści majątkowych". Jednakże przytoczony cytat z 9 stycznia 2013 mówi co innego i widać 3 lata edukacji poszły w piz*u, bo nadal nic się nie nauczyłeś będąc użytkownikiem tego forum. Swoim zachowaniem doprowadzisz niedługo do sytuacji, w której ktoś Cie publicznie wyśmieje (czyt. przed kilkuset osobami przez mikrofon) i wskaże palcem, że to największy maruda FŁM, a mimo wszystko przyjeżdża na imprezy i je darmową kiełbachę, cieszy się z życia i udaje zadowolonego. Ja się pytam po co chłopie to robisz? Po prostu nie przyjeżdżaj, nie pierdziel farmazonów i nie denerwuj osób, które ciężko pracują, abyś miał, gdzie spędzić wieczór albo weekend ZA DARMO. Jeśli mam być całkiem szczery, impreza nie będzie taka, jaka by się mnie marzyła czy wielu osobom z tego forum. Natomiast jest nas tak wielu, że nie dogodzi się każdemu i trzeba mieć jakiś umiar. Zwróć uwagę ile grup współorganizuje to wydarzenie? Bo ja widzę koło dziesięciu. Pomyśl teraz ilu przedstawicieli z tych grup miało własną wizję imprezy 23 kwietnia? Sądzę, że również z dziesięć. To teraz sam wyciągnij wnioski z mojego przekazu, jakże dyplomatycznego i sympatycznego, aby Cie za mocno nie urazić. ==== Koniec OFF TOPU, czekam na normalne posty w dalszej części dyskusji 22 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAFAY Opublikowano 24 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 hehe ale jazda...... lubie takie akcje ANDRZEJKUCBR......... JA TAM CHETNIE WPADNE a TY ANDRZEJKU CBR jak sie nie podoba i nudno to nie wpadaj... i po 2gie jak CI gul lata to zaloz wlasne forum i gwarantuje CI po paru latach bedziesz tak ustawiony i zarobiony jak admin i cala reszta czlonkow stowarzyszenia.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Koniec OFF TOPU, czekam na normalne posty w dalszej części dyskusji . Suchy napisał.Proszę się stosować Edytowane 24 Marca 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi