chylon Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na takie rozpoczęcie sezonu żeby nie jechać to musiała by być mega ulewa . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figaro Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 takiej imprezy nie przegapie ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 w kwietniu to ja też będę 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Będę na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 oczywiście także się zjawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jak to dawno nie było takiej imprezy?A rok temu motoserce to co? Ja trzymam krew do 23 kwietnia i na pewno nie zawiodę dzieciaków w potrzebie . Może ktoś jeszcze się dołączy, to tylko 450 ml. Pozdrawiam i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Takie pytanka drobne: 1. Co się będzie działo pomiędzy 11 (koniec wjazdów) a 13 (wyjazd)? Czas wolny? 2. O 15:30 wpuszczą nas znowu do Manu? Gdzie jest planowany postój tych jak podejrzewam pewnie kilkuset maszyn? 3. Wiadomo kto wystąpi na koncertach? Ogólnie super sprawa, szykuje się gruba biba, wielkie brawa dla organizatorów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Trzeba się pojawić na takiej imprezie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 kurde to w moje oficjalne imieniny, wypadałoby podjechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Obecność obowiązkowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Obecny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 O imprezie informacje znajdziecie także na Facebook, na stronie wydarzenia: https://www.facebook.com/events/822905157820345/ Impreza wyjątkowa, ponieważ WSPÓLNIE organizowana przez 10 grup, stowarzyszeń, klubów motocyklowych Po raz pierwszy z tego co słyszałem. Mam nadzieję, że impreza wypali i będziemy takie organizować co roku. Odpowiadając na pytania zadane przez @kabzior: 1. O 11.00 mamy powitania, prezentacje klubów i pokazy (wszystko na rynku Manufaktury). To czas na zbiórkę. Potem ustawiamy szyk i o 13.00 rusza WIELKA PARADA ULICĄ PIOTRKOWSKĄ. 2. O 15.00 ruszamy z Pasażu Schillera i jedziemy do Manufaktury. Tam koncerty. 3. Generalnie wiadomo. O 20.00 zagrają Normalsi, a wcześniej kilka grup. Szczegóły wkrótce. Dla każdego znaczek i naklejka. W pasażu Schillera na wszystkich będzie czekał drobny poczęstunek. Myślę, że będzie nas sporo 4 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Generalnie nic ciekawego jak na Łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Generalnie nic ciekawego jak na Łódź. No tak, bo wspólne spotkanie swoich to już żadna atrakcja. Będą ruscy cyrkowcy i wodotryski 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Guzik Opublikowano 20 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Zawsze znajdzie sie jakas menda ktorej sie nic nie bedzie podobac chocby nie wiadomo co zrobic... zycie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Obowiazkowo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Generalnie nic ciekawego jak na Łódź. No tak, bo wspólne spotkanie swoich to już żadna atrakcja. Będą ruscy cyrkowcy i wodotryski Zawsze znajdzie sie jakas menda ktorej sie nic nie bedzie podobac chocby nie wiadomo co zrobic... zycie Miałem mu napisać wieczorem,ale mówię nie będę taki wyrywny.Pewnie tam gdzie mieszka po rej.EPI w okolicach Piotrkowa będzie miał lepsze rzeczy do roboty .Bedzie koniec kwietnia i będzie w polu zapitalał .Powodzenia AndrzejCBR i do niezobaczenia na drodze.A z resztą mam nadzieje się poznać i dobrze bawić na spotach i rozpoczęciu sezonu.A tak ciekawy jestem co by musiało się w Łodzi wydarzyć zeby takiemu dogodzić .LwG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie rozumiem o co tyle zamieszania. Kolega uważa, że nic ciekawego czyli raczej się nie zjawi. Wyraził swoją opinie. Chyba wszyscy, którzy chcą wziąć udział, będą nie zależnie od tych co nie będą. Impreza jest dla tych co będą, a nie dla tych nieobecnych. Nie po to chłopaki się męczyli i ustalali, aby teraz tego nie doceniać. Po imprezie będzie pewnie widziana konstruktywna krytyka, ale nie jakiś durny hejt co nic nie daje. Więc koledzy skupić się i szykować, a nie jakieś głodne kawałki pisać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dokładnie każda aktywność ponad powinna być nagradzna brawami. Sam pewnie siedzi w domu przed kompem i nic konstruktywnego nie robi. LwG dla organizatorów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spons78 Opublikowano 21 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Konstruktywna krytyka mile widziana - a wszystko po to aby za rok było lepiej Domyślam sie, ze nie każdy może lubić takie imprezy, nie wszyscy bedą lubić np określone kapele - rzecz gustu. Sam wole muzykę elektroniczna ale koledzy wybrali i to szanuje Ważne abyśmy sie ZE SOBĄ dobrze bawili i było co wspominać . 6 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zawsze znajdzie sie jakas menda ktorej sie nic nie bedzie podobac Po cholerę komentujesz, zignoruj a nie rozdmuchujesz sprawę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 21 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Każdy potrafi krytykować ale nie każdy pomyśli źeby zorganizować coś dla ogółu, nie wszystkim moźe się podobać, krytyka jest mile widziana, bo będziemy wiedzieli co zrobić lepiej,najważniejsze jest to źe w łodzi coś się dzieje :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Gównoburza za 3...2...1... no to się dorzucę Rozpoczęcie sezonu - spoko Motoserce - spoko Spotkanie ze znajomymi - spoko A ja się zgodzę z AndrzejCBR bo ja tu wyczuwam trochę inny kontekst. Jak na Łódź to nie jest nic specjalnego. Motoserce jest co roku i przeważnie (nie wiem jak tu w ŁDZ ale w innych miastach na pewno) towarzyszą mu koncerty. W trakcie rozpoczęcia sezonu zawsze są parady motocykli i jakiś przejazd + spotkania ze znajomymi. Przy Motosercu i tak zawsze jest dużo motocykli - więc zrobienie "przy okazji" rozpoczęcia sezonu ułatwia sprawę . Czyli jak na Łódź - nic specjalnego. Koncerty w manu są nie tylko z okazji motoserca, są jeszcze z wielu innych powodów - rok temu bodaj dużą imprezę organizowała eska, co roku jest organizowany festiwal światła (jeśli się nie mylę jeden z największych w pl - nie w manu ale ogólnie w Łodzi). Fajnie, że tu się coś dzieje motocyklowego ale biorąc pod uwagę ogół - ot kolejna impreza, tyle, że dla nas Ale nie - hurr durr EPI to pewnie w polu będzie siedział . Chill out chlopaki i dziewczęta, jeszcze sezon się nie zaczął a już napinki. PS: rejestracja nie zawsze mówi o miejscu aktualnego zamieszkania PSS: zamierzam być - mogę po tym co napisałem? Edytowane 21 Marca 2016 przez Kefas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rogal Opublikowano 21 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ale sam kontekst jest w wykonaniu Andrzeja zły! Ze względu na to ze nic takiego (pod szyldem motocyklowym) w Łodzi się nie działo, a nawet bym powiedział że coś takiego na pierwszy raz to ładny rozmach! Ogólnie, skoro tyle osob sie tym jara, tyle osob sie zaangażowało, to nawet jeśli ktoś uważa że to słabe to niech to zachowa dla siebie z samej choćby przyzwoitości że pisze na forum jednego z współorganizatorów. No poprostu niewypada być oportunistą. A przy okazji, jestem pełen szacunku dla osób organizujących to wydarzenie. Szacunek za poświęcanie swojego wolnego czasu, szacunek za pomysłowość i szacunek za empatię i chęć robienia czegoś dla innych. Do zobaczenia 6 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jak dla mnie kazdy moze swoja opinie przedstawic nie mowie ze nie. Ale jesli juz to dajcie sie najpierw imprezie obronic samej. Jeszcze sie nie odbyla a jeden z drugim juz narzeka ze tylko tyle albo to nie takie. Nie bedzie sie podobalo OK nie ma sprawy, byles, widziales mozesz sie wypowiedziec ale na zasadzie takiej ze konkretnie mowisz co sie nie podobalo, ktory element i najwazniejsze, jezeli sie punkt imprezy nie podoba bo oklepane czy ze zawsze cos jest to podaj co wedlug ciebie bedzie innowacyjne, nowe, niespotykane na tego typu imprezach. Wypowiedz ze cos mi sie nie podoba bo nie to mozna zachowac dla siebie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi