karpiu Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, Byłem dzisiaj przymierzyć skórę Adrenaline Motega. Kurtka wygląda bardzo schludnie, dobrze się dopasowała do ciała mimo, że jestem dość dużych rozmiarów. Czy może ktoś z forum używa albo używał już tego modelu i może się wypowiedzieć? pozdrawiam, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Sam miałem taką kupić ale poszedłem po taniości i kupiłem adrenaline textylną za 270zł, chyba najtańsza jak jest, i o dziwo przy ślizgu po asfalcie z 60km/h wyszedłem bez draśnięcia Więc ta skóra na pewno zrobi robotę jak by coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Na temat kurtki skórzanej nie pomogę. Ale miałem kiedyś skórzane rękawice z Adrenaline i długo nie wytrzymały. Natomiast kurtkę i spodnie tekstylne mam już 3 lata, cały czas są w idealnym stanie, a użytkowane w ciężkim enduro :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dziękuję wszystkim. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi