NIKT Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Siema, jeśli ktoś szuka garażu (blaszak) na rado mogę zaoferować 1 miejsce przy ulicy Trawiastej 13 (prywatna posesja lecz nie moja). Widać 1 garaż na google earth. Brama na posesje zamykana na kłódkę (24/7), w garażu 2 zamki, dodatkowo halogen z czujką ruchu skierowany na garaże więc w nocy wszystko widać. Kontakt Krzysiek 661557838. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 PW poszło ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 siemka kolego jakie to koszty za m-c garazowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) siemka kolego jakie to koszty za m-c garazowania Nie ma z tym człowiekiem kontaktu niestety. Jak mieszkasz w okolicy to możemy się zgadać i wziąć jakiś garaż na spółę, bo też szukam. Edit: Wpis w złym temacie http://motocykle-lodz.pl/topic/11088-radogoszcz-wsch%C3%B3d-gara%C5%BC-do-wsp%C3%B3%C5%82dzielenia/ Edytowane 8 Marca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 siemasz mieszkam wlasnie na rado i juz nie raz szukalem tu garazu niestety bez rezultatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jak coś znajdziesz i będziesz szukał do współdzielenia to daj znać. Ja szukam na wschodzie. Też się odezwę jak znajdę. Do kolegi NIKT mam ok 15min spaceru ostatecznie z Nastrojowej (przy biedronce). ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jak coś znajdziesz i będziesz szukał do współdzielenia to daj znać. Ja szukam na wschodzie. Też się odezwę jak znajdę. Do kolegi NIKT mam ok 15min spaceru ostatecznie z Nastrojowej (przy biedronce). siemka niewiem czemu nie mogles skontaktowac sie z ziomkiem ze wschodniego ja z zona zadzwonilem i kolo moment odebral.Sprawa z garazemm na wschodnim jest nie aktualna kolo garaz oddal wlascicielowi bo nie mogl znalezc wspolasa bynajmniej tak nam powiedzial.Szkoda bo mialbym dwie minutki drogi a u ziomka na zachodnim tez bylem i faktycznie jest "zaj....cie" daleko Piszesz ze od biedronki to z ktorego bloku jestes bo raczej znam ekipe i ciebie nie lapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 OFERUJĘ GARAŻ Strzeżony na prywatnej posesji, dodatkowo chroniony firmą ochroniasrską oraz dwoma psami obronnymi - LOKALIZACJA Łagiewniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 siemka niewiem czemu nie mogles skontaktowac sie z ziomkiem ze wschodniego ja z zona zadzwonilem i kolo moment odebral.Sprawa z garazemm na wschodnim jest nie aktualna kolo garaz oddal wlascicielowi bo nie mogl znalezc wspolasa bynajmniej tak nam powiedzial.Szkoda bo mialbym dwie minutki drogi a u ziomka na zachodnim tez bylem i faktycznie jest "zaj....cie" daleko Piszesz ze od biedronki to z ktorego bloku jestes bo raczej znam ekipe i ciebie nie lapie? Mieszkam tam od stycznia tego roku. Blok 205. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mieszkam tam od stycznia tego roku. Blok 205. no to faktycznie jestes new bo ja kwitne w 203.A z tym blaszakiem jakies wiecej info czy tak wogole zezwola ci na ustawienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 http://motocykle-lodz.pl/topic/11187-nowy-gara%C5%BC-radogoszcz-wsch%C3%B3d/Zapraszam do tematu i odezwij się na PW to się poznamy ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 A mój garaz nadal aktualny jak cos to info na PW albo pod tel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Garaż wynajęty. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi