Skocz do zawartości

Garaż Radogoszcz Zachód

NIKT

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, jeśli ktoś szuka garażu (blaszak) na rado mogę zaoferować 1 miejsce przy ulicy Trawiastej 13 (prywatna posesja lecz nie moja). Widać 1 garaż na google earth. Brama na posesje zamykana na kłódkę (24/7), w garażu 2 zamki, dodatkowo halogen z czujką ruchu skierowany na garaże więc w nocy wszystko widać. Kontakt Krzysiek 661557838.

siemka kolego jakie to koszty za m-c garazowania

Nie ma z tym człowiekiem kontaktu niestety. 

Jak mieszkasz w okolicy to możemy się zgadać i wziąć jakiś garaż na spółę, bo też szukam. 

Edit: Wpis w złym temacie

http://motocykle-lodz.pl/topic/11088-radogoszcz-wsch%C3%B3d-gara%C5%BC-do-wsp%C3%B3%C5%82dzielenia/

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Jak coś znajdziesz i będziesz szukał do współdzielenia to daj znać. Ja szukam na wschodzie. Też się odezwę jak znajdę. Do kolegi NIKT mam ok 15min spaceru ostatecznie z Nastrojowej (przy biedronce). 

╭〔︶︵︶〕

Jak coś znajdziesz i będziesz szukał do współdzielenia to daj znać. Ja szukam na wschodzie. Też się odezwę jak znajdę. Do kolegi NIKT mam ok 15min spaceru ostatecznie z Nastrojowej (przy biedronce). 

siemka niewiem czemu nie mogles skontaktowac sie z ziomkiem ze wschodniego ja z zona zadzwonilem i kolo moment odebral.Sprawa z garazemm na wschodnim jest nie aktualna kolo garaz oddal wlascicielowi bo nie mogl znalezc wspolasa bynajmniej tak nam powiedzial.Szkoda bo mialbym dwie minutki drogi a u ziomka na zachodnim tez bylem i faktycznie jest "zaj....cie" daleko Piszesz ze od biedronki to z ktorego bloku jestes bo raczej znam ekipe i ciebie nie lapie?

OFERUJĘ GARAŻ Strzeżony na prywatnej posesji, dodatkowo chroniony firmą ochroniasrską oraz dwoma psami obronnymi - LOKALIZACJA Łagiewniki.

siemka niewiem czemu nie mogles skontaktowac sie z ziomkiem ze wschodniego ja z zona zadzwonilem i kolo moment odebral.Sprawa z garazemm na wschodnim jest nie aktualna kolo garaz oddal wlascicielowi bo nie mogl znalezc wspolasa bynajmniej tak nam powiedzial.Szkoda bo mialbym dwie minutki drogi a u ziomka na zachodnim tez bylem i faktycznie jest "zaj....cie" daleko Piszesz ze od biedronki to z ktorego bloku jestes bo raczej znam ekipe i ciebie nie lapie?

Mieszkam tam od stycznia tego roku. Blok 205. 

╭〔︶︵︶〕

Mieszkam tam od stycznia tego roku. Blok 205. 

no to faktycznie jestes new bo ja kwitne w 203.A z tym blaszakiem jakies wiecej info czy tak wogole zezwola ci na ustawienie?

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...