picek33 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam mam pytanie jak stanąć na światłach wieczorem żeby ta pętla w asfalcie mnie wyczuła bo ona działa na masę . A drugie pytanie ile mogę przejechać jedno razowo na skuterze 50 ccm kilometrów żeby go nie zagotować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 odp na pyt 1, nie działa pętla na mase tylko na stal, metal czy inne duperele, bardzo często nie złapie cię pętla choćbyś ciężkim cruiserem jeździł, odp na pyt 2, jeśli będziesz w ruchu to czemu ma się zagotować skoro silnik jest chłodzony powietrzem ? jeździsz do puki masz za co jeździć 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pętla w większości przypadków nie łapie jednośladów, więc trzeba ganiać na czerwonym czasem. Zagotować podczas jazdy to ciężko, zimne powietrze, które łapie sprzęt dość skutecznie chłodzi silnik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 W Zimbabwe przejdziesz maks. 5 km, na Grenlandii nawet 500 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 1) nie ma złotego środka na stawanie na pętli... 2) na skuterze jednorazowo przyjedziesz tyle kilometrów ile będziesz chciałz i albo Ci się znudzi, albo wahy braknie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi