boodgee Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Do mnie nie doszło :/ 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tez bede 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ooo jest potwierdzenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE Na załączonych zdjęciach pokazane są miejsca, gdzie parkujemy na czas trwania szkolenia. Jest to parking Urzędu Miasta. Dojazd od ulic Tuwima i Sienkiewicza. Wejście od ul.Piotrkowskiej 104 oraz od strony parkingu Edytowane 3 Marca 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Moto rozbebeszone, zaparkuję tam trambajem ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) No ludki zgłaszać się ! Chciał bym nadmienić iż w pierwszej kolejności mogły by wziąć udział osoby które jeszcze nie były na takim szkoleniu . I fajnie by było aby te osoby miały na sobie koszulki forumowe . Jak będą jakieś pytania na miejscu to osoby ze stowarzyszenia będą miały niebieskie opaski na ręku . również należę do szczęśliwców:) może nie jest to czwartkowy spot ale dobrze będzie przybić piątkę zapoznawczą z kadrą stowarzyszenia, hm.. nie wiem czy będzie Prezes bo kwiatka bym przywiozła.. gdzieś wyczytałam, że macie taki zwyczaj hahah ale w sobotę wchodzę i szukam:.. niebieska opaska,niebieska opaska,niebieska opaska Edytowane 2 Marca 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 również należę do szczęśliwców:) może nie jest to czwartkowy spot ale dobrze będzie przybić piątkę zapoznawczą z kadrą stowarzyszenia, hm.. nie wiem czy będzie Prezes bo kwiatka bym przywiozła.. gdzieś wyczytałam, że macie taki zwyczaj :biggrin: hahah ale w sobotę wchodzę i szukam:.. niebieska opaska,niebieska opaska,niebieska opaska Ada kwiatek Cię nie ominie jak prezesa nie będzie to my Mu przekażemy . A tak na poważnie to na pewniaka od razu mnie poznasz bo bardziej krzykliwego na forum to nie ma . Czyli do soboty . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A jak ktoś będzie nie kompletnie ubrany to ja Suchy na chwilę ma wpaść tyło pamiętaj że toleruje tylko czerwone róże 6 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Oczywiście zabieramy koszulki forumowe jak kto ma . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Ada kwiatek Cię nie ominie jak prezesa nie będzie to my Mu przekażemy . A tak na poważnie to na pewniaka od razu mnie poznasz bo bardziej krzykliwego na forum to nie ma . Czyli do soboty . + A jak ktoś będzie nie kompletnie ubrany to ja Suchy na chwilę ma wpaść tyło pamiętaj że toleruje tylko czerwone róże ok! czyli czerwone róże (jedna chyba wystarczy..??) a w sobotę kieruję się w najgłośniejszy kąt sali jakoś się znajdziemy. Oczywiście zabieramy koszulki forumowe jak kto ma . oczywiście:) Edytowane 3 Marca 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 + ok! czyli czerwone róże (jedna chyba wystarczy..??) a w sobotę kieruję się w najgłośniejszy kąt sali jakoś się znajdziemy. oczywiście:) Jak będziesz z różą w ręku to znaczy że to Ty. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jak będziesz z różą w ręku to znaczy że to Ty. ..o matko.. coś czuję, że zrobię z siebie debila :D no ale trudno, tradycja to tradycja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ..o matko.. coś czuję, że zrobię z siebie debila no ale trudno, tradycja to tradycja No dobra odpuśćmy sobie tą różę bo mnie prezes zwolni z funkcji . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No dobra odpuśćmy sobie tą różę bo mnie prezes zwolni z funkcji . ohohoho to musi być bardzo groźny prezes P.S- dobra, kończymy chyba bo nam Prezes nogi z du** powyrywa za niezwiązane z tematem wątki - do soboty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE Wejście jest możliwe również od ul.Piotrkowskiej 104 natomiast parking dla aut i możliwość wjazdu motocyklem od strony pl.Komuny Paryskiej, również tam można wchodzić. Spotykamy się najwcześniej o godz. 08.30. Edytowane 3 Marca 2016 przez chylon (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Warto dodać, że jeżeli ktoś NIE może przyjść na szkolenie bo mu/jej jednak coś wypadło dajcie znać.Jest lista rezerwowa i ktoś może skorzystać. 2 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzisiaj dotarła i do mnie dobra wiadomość. Niestety Moto jeszcze nie przygotowane do sezonu, więc jak na razie 4oo :-) LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja się nie zakwalifikowałem. Spróbuję następnym razem. Pozostałym życzę efektywnego kształcenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Warto dodać, że jeżeli ktoś NIE może przyjść na szkolenie bo mu/jej jednak coś wypadło dajcie znać. Jest lista rezerwowa i ktoś może skorzystać. Już skorzystałem 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To bardzo fajnie że tak wyszło 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie niestety brak poprawy ze zdrowiem. Wczoraj ktoś dzwonił potwierdzić mój udział ale dziś wiem, że muszę odwołać, bo o ile sam jakoś dałbym radę to pewnie zarażę pół towarzystwa. Mam nadzieję, że "cegiełka" nie pójdzie na marne ;-) Ech, a tak liczyłem na udział. Komu dać znać w takiej sytuacji? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Gratuluję dzisiejszego spotkania. Ciekawe, extra atmosfera! 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Wszystkim przybyłym uczestnikom serdecznie gratuluję, że wzięli udział w tak słusznej inicjatywie. Frekwencja jak zwykle znakomita, przybyło bardzo dużo "nowych twarzy" co napawa optymizmem, że łódzka ekipa motocyklowa rośnie Chciałbym jeszcze podsumować w kilku słowach, że: 1. Małą Salę Obrad w Urzędzie Miasta zorganizował Przewodniczący Rady Miejskiej w Łodzi - Tomasz Kacprzak @Spons78 za co serdecznie dziękujemy. Poziom sali konferencyjnej był przygotowany na najwyższym poziomie. 2. Organizacją całego przedsięwzięcia od A do Z, włącznie z pieczeniem ciast, sprzątaniem czy kupnem jednorazówek zajęło się Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów. Na szkoleniu zresztą mogliście spotkać Kasię @Kejcior, Agnieszkę @AgaJaga, Sławka @chylon i Tomka @tomahouk 3. Restauracja Woonerf przy ulicy Traugutta 2 w Łodzi sponsorowała Wasz obiad, więc mamy nadzieję, że odwiedzicie niebawem ten lokal i skosztujecie innych pozycji z karty menu poza pizzą Jeśli posiadacie Facebooka, za polubienie FanPage Restauracji Woonerf z góry dziękuje. ----- Jeśli Wam się podobało, polubcie mój post. Będzie to znak, że takie inicjatywy mają sens, a będziemy wspólnie z Fundacją Motopomocni organizować więcej takich przedsięwzięć 16 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikado33 Opublikowano 7 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Super inicjatywa takie szkolenia powinny być obowiązkowe. Połączenie przyjemnego z pożytecznym ja świetnie się bawiłem i dużo nauczyłem dziękuję uczestnikom organizatorom instruktorom za miło spędzony czas ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PięknyMarian Opublikowano 7 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Super inicjatywa takie szkolenia powinny być obowiązkowe. Połączenie przyjemnego z pożytecznym ja świetnie się bawiłem i dużo nauczyłem dziękuję uczestnikom organizatorom instruktorom za miło spędzony czas ;-) Dokładnie:) takie szkolenia powinny być obowiązkowe, a do tego "co jakiś czas", żeby w razie "wu" szybko uruchomił się prawidłowy odruch:)W fajnym towarzystwie takie szkolenie to tak jak wspomniałeś czysta przyjemność. Zdecydowanie trzeba to powtórzyć. I fajnie, że komuś "się chce" cokolwiek robić w tym temacie bo ludzie coraz bardziej leniwi.. także dzięki bardzo ! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi