JABŁKO Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam czy ktoś z użytkowników jest posiadaczem HONDY i mógł by mi coś podpowiedzieć o tym egzemplarzu dodam tylko tyle że moto jest z niemec sprzedający posiada dwa kluczyki mówi że motocykl kupił od wujka i wymieniana był tylko prawy plastik po delikatnym upadku.Z góry dzięki i Pozdrawiam http://olx.pl/oferta/honda-cbr-honda-cbr600rri-dobra-sprawna-na-wtrysku-CID5-IDe63N9.html#f993207457 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Z rzeczy które rzuciły mi się w oczy: brak prawego ciężarka kierownicy, końcówka napędu, prawa owiewka- albo tak pada światło, albo nest troszkę pęknięta. Poza tym wizualnie wygląda ładnie. Edytowane 23 Lutego 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) czacha z prawą owiewką kompletnie nie spasowana, stelaż zegarów był malowany (łuszczy sie farba i gdzie niegdzie odchodzi, sety wymienione bo stare pewnie połamane, porysowane prawe dekle, nie mam pojęcia co to jest na ramie pod bakiem z prawej strony, co autor chciał tym zasłonić brak śruby w prawym lusterku, pęknięta czacha z prawej strony na środkowej śrubie, lewy set lekko przesunięty do tyłu, tyle co ja zauważyłem, ogólnie proponowałbym szukać dalej tym bardziej że cena też nie powala Edytowane 23 Lutego 2016 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jakie flejmsy 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Napisze krótko padło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Odpuść temat tego motocykla żadne naklejki nie pasują ani z lewej ani z prawej . Z prawej to tragedia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JABŁKO Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzięki za POMOC w ocenie odpuszcze to moto i po szukam dalej gdy bym coś znalazł to też bym prosił o ocenę.Dzięki i Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi