Krzysiu199926 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam. Tak jak wyżej napisane mam w planach obejżenie motocykla. Lecz chciałbym wiedzieć na co zwracać uwagę w roczniku 2006? Jakie są tam niedoskonałości i co się najczęściej psuje? Z góry dzięki za odpowiedź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 po 1 - po co temat wrzucasz 2 razy ? - jeden usunięty, co by śmietnika nie robić. po 2 - biegiem do powitalni. a potem można radzić w tym temacie. Pzdr. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu199926 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 No sory , bo na telefonie to dodawałem i musiałem widocznie coś jakoś źle zrobić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi