Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Speed Triple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim,to mój zakup z września 2015r,wymarzony speed triple 94' :riding: ,dopiero co zarejestrowałem się na forum więc wrzucam fotki...i oceniajcie pzdr

post-5409-0-28820900-1455876610_thumb.jpg

post-5409-0-53667200-1455876680_thumb.jpg

Opublikowano

jako posiadacz mniejszego brata - street triple - mogę pogratulować jak najbardziej słusznego wyboru :smile:

PS. a który to naprawdę rocznik?

Opublikowano

jako posiadacz mniejszego brata - street triple - mogę pogratulować jak najbardziej słusznego wyboru :smile:

PS. a który to naprawdę rocznik?

próbowałem streeta,ale nie R..mogę tylko się domyślać co on potrafi..mój to 4miesięczne niemowlę :smile:

a street jak się sprawuje?który to rocznik?

Opublikowano

Piękny "czyścioch" - wygląda rasowo - niech służy!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Przy jakiej prędkości zaczyna szarpać nogawy na nim ? 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Przy jakiej prędkości zaczyna szarpać nogawy nim?

..chodzi ci o to kiedy trzeba się już przykleić do niego i modlić żeby cię nie zdmuchnęło :blink: czy pierwsze delikatne turbulencje?? :riding:

Opublikowano

wiadomo, że jak się przykleisz to i ponad 200 można :biggrin: . Do jakie prędkości jest to komfortowa podróż? Autostrada i lecisz tak kilkadziesiąt km.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Sympatyczne moto o ciekawym wyglądzie;d Z pewnością przykuwa wzrok na ulicy. Gratuluję zakupu:) niech służy jak najlepiej

Opublikowano

wiadomo, że jak się przykleisz to i ponad 200 można :biggrin: . Do jakie prędkości jest to komfortowa podróż? Autostrada i lecisz tak kilkadziesiąt km.

..powiedzmy że w granicach 130-150km/h to pewnie też kwestia predyspozycji i doświadczenia każdego z nas..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piękny! Ale wydechy do wymiany :-)

Opublikowano

Piękny! Ale wydechy do wymiany :-)

Chciałem pisać, że nie są takie złe ale wtedy powiekszyłem zdjęcie... Ale maszyna w całokształcie piękna, gratuluję!

Opublikowano

Ostra osa ciekawe czy żądli  he he he 

Opublikowano

Piękna maszyna, tylko ta kanapa malutka ehhh, jedyne co w 1050 mi nie pasuje 

Like!

:smile: