Apache Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Cześć!Od jakiegoś czasu szukałem garażu na Radogoszczu Wsch., aż trafiła mi się oferta wynajmu. Jest on murowany, położony w zespole garażowym przy przejeździe kolejowym na ul. Kreciej (za zakrętem ul. Świtezianki). Poszukuję osoby chętniej do współdzielenia tego garażu, dlatego, że na moją studencką kieszeń były to spory wydatek. Dostęp o dowolnych porach dnia i nocy. W kwestii narzędzi i trzymania ubioru na pewno też dojdzie się do porozumienia. O szczegóły można pytać drogą mejlową lub telefonicznie. Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jaki koszt? Widzę te garaże z okna w bloku, bo tu mieszkam 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 witam kolege prosze podac koszt jaki musialbym poniesc w tej spolce.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Z tym człowiekiem nie ma kontaktu. Pisałem emaile i dzwoniłem. Bez odzewu. Z resztą ostatni raz był na forum dość dawno.. Jeżeli nic nie znajdziesz to możemy wspólnie coś wynająć do współdzielenia. PS. Błędnie ten wpis wstawiłem w temacie kolegi z garażem na Radogoszczu Zachód. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi