Magellan Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) To i ja się pochwalę swoimi końmi, tymi mechanicznymi kucykami i nie tylko ... http://www.fotosik.pl/zdjecie/7c1ef2d43c10a5b4 to Janek po przyprowadzeniu, jeszcze cichy i spokojny http://www.fotosik.pl/zdjecie/d3d992d152c929bf a to Janek już mniej grzeczny, głośno oznajmiający swoja obecność http://www.fotosik.pl/zdjecie/95a6ccb744ca6a03 a to już nie kucyk, to jest prawdziwy, z krwi i kości KOŃ Edytowane 18 Lutego 2016 przez Magellan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Też miałem kunia i jeszcze będę miał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 za***iste 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Niezły zestaw, ciekawe, na którym bardziej lubisz jeździć . Miłego dosiadania! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Też mam junka. Czasami lubię zejść z kanapy 70cm wskoczyć w siodło 170 cm. To bydlę wejdzie tam gdzie motorem nie może. Pozdrawiam. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Jacek Ram (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Lubie jeździć na obydwu Tylko, Jacek Ram, hmmm, jakby to powiedzieć, ... Drapacz to członek rodziny i nie nazwałbym go 'bydlę" :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Rozumiem i przepraszam Drapacza. Córki arab James się nazywał i wtrzepałaby mi za takie określenie. A kto czeka na ładną pogodę jutro? Junak czy Drapacz.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Janek czeka na nową świecę i wymianę klamki sprzęgła żeby zamontować lewe lusterko Drapacz skończył w styczniu 22 lata i cieszy się już zasłużonym odpoczynkiem Ma za sobą okres startów w zawodach a teraz tylko dolce vita Choć pewnie wiosną weźmiemy się do lekkiej pracy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Ram Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Powodzenia . Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Lusterko już na miejscu. Nowa świeca wkręcona. Wymieniłem żarówki w kontrolkach kierunkowskazów i podświetleniu budzików. Teraz kontrolki kierunków walą ostro na niebiesko, a zegary tak świecą: http://www.fotosik.pl/zdjecie/5432a31ddabbd8ac Dodatkowo założyłem buzzerka piezoelektrycznego i Janek pięknie popiskuje kiedy mam włączony kierunkowskaz. Jeszcze chyba nowy olej i będziemy gotowi na wiosnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Ładny ten ostatni :-) U mnie na podwórku ponad 30 takich rumaków, ale itak zielony team dominuje :-P Edytowane 9 Marca 2016 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To gdzie jest to Twoje podwórko? W ŁKJ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To gdzie jest to Twoje podwórko? W ŁKJ? Nie nie :-) Prywatna stajnia na obrzeżach Zgierza. Ale do ŁKJ do niedawna miałem rzut bertem. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Proboszczewice? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Nie :-) Stajnia Swoboda, las przy Białej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niezła stajenka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 No to jesteśmy gotowi na nowy sezon. Dzisiaj Janek przygalopował z zimowej stajenki i czeka na kolejne wyzwania. Po ostatnich modyfikacjach nie powinienem zapomnieć o włączonym kierunkowskazie https://www.youtube.com/watch?v=QATBRgaU2qU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ale daje po uszach😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Niby nigdzie dalej nie latałem, ale cichaczem, nie z tego, nie z owego przelecieliśmy z Jankiem w tym sezonie 1100 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam. Magellan jesteś z Janowa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tak mieszkam na Janowie. Teraz mam przerwę 4 tygodnie w lataniu na Janku. Będzie ich zresztą w sezonie znacznie więcej w związku z wyjazdami służbowymi. Ale jak tylko jestem w Łodzi to staram się wykorzystać czas i siadam na Janka Od kwietnia przekręciliśmy już razem około 1 600 km A tak to wygląda: LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi