Skocz do zawartości

Speed Day - Poznań

KrzysztoFu

Rekomendowane odpowiedzi

Aż mi się gorąco zrobiło jak oglądałem ten filmik.Biorąc pod uwagę, że nigdy nie byłem na torze, pewnie będzie to zabawnie wyglądało z daleka :PAle co tam, najważniejsze że poćwiczymy :smile:

Szkoda tylko ze tor w poznaniu jest taki nierówny a ceny za dzień jazdy mają w standardach europejskich.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

A ja bym się pokusił o sprawdzenie czy do brna wycieczka na tor nie byłaby bardziej opłacalna ;)http://4motoracing.pl/track-days-brno-2012/ ;P

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Zgadza się, troche mnie te wyboje martwią. A może zamkniemy Dell'a na jakiś czas??Droga lepsza, tylko zakrętów mniej :P

To się pachołki postawi;D

A ja bym się pokusił o sprawdzenie czy do brna wycieczka na tor nie byłaby bardziej opłacalna ;)Track Days Brno 2012 | | 4motoracing.pl 4motoracing.pl ;P

Ceny fajneee. nie powiem że nie

Ceny jak ceny ale jaki zaje.... tor jest. Tam motogp smiga. Przy porównaniu z naszymi cenami to zupełnie inna jakość :smile:

Taki wypad to super opcja, ale myślę, że najpierw trzeba by uderzyć na jakiś inny tor... 1 wypad w życiu na tor i od razu na BRNO:P Byłem kiedyś na torze i się ścigałem, ale to na kartingowym :P Dawny Tor KOMETA na ulicy technicznej :smile:

Panowie Panowie nie ma co sie zastanawiać tylko lecieć do Poznania!

Cena może do najniższych nie należy ale jest to jeden z największych torów w pobliżu Łodzi. Koszty podróży są na prawde nie wielkie.

zróbcie czas na Poznaniu w okolicach 1:55 to wtedy zacznijcie sie zastanawiać nad wycieczką na inne tory :smile:

Ponawiam pytanie. Czy ktoś już przemyślał temat polatania w dniach 16 lub 17 kwietnia??

Zapytam też tak trochę odchodząc od tematu jaką czerpiecie przyjemność z jazdy w okolicach Della?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Panowie Panowie nie ma co sie zastanawiać tylko lecieć do Poznania!Cena może do najniższych nie należy ale jest to jeden z największych torów w pobliżu Łodzi. Koszty podróży są na prawde nie wielkie.zróbcie czas na Poznaniu w okolicach 1:55 to wtedy zacznijcie sie zastanawiać nad wycieczką na inne tory :)Ponawiam pytanie. Czy ktoś już przemyślał temat polatania w dniach 16 lub 17 kwietnia??Zapytam też tak trochę odchodząc od tematu jaką czerpiecie przyjemność z jazdy w okolicach Della?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

Jak to byku napisał, inny aktor powiedział. Wprost poprostu Lubię za***rdalać;d

jaki jest całkowity koszt wyjazdu na Poznań w przybliżeniu dojazd paliwo opłata za tor itp? ;)

Trzeba przemyśleć temat czy jedziemy na tor na motocyklach czy bedziemy kombinować jakąś przyczepkę lub busa. Koleżanka "Czarna" coś wspominała o możliwości załatwienia busa. Gdyby jednak nie to koszt wypożyczenia malej lawetki na 2 motocykle to koszt 50zł/doba a paliwo do auta to 250zł (mam małe auto dostawcze z hakiem) Wtedy te koszty dzielimy na 2 :DGdybyśmy jechali na motocyklach to koszt zamknąłby się w kwocie 1000zł (jedyny mankament co w przypadku gleby na torze)Tak to sobie wyliczyłem.Jak pogoda dopisze to emocje i adrenalinka wliczone są w cenę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Powiem krótko!!! Na Dellu tego nie macie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

• 6 miesięcy temu...

a ja byłem i polecam , fakt że cholernie drogo , tor wciąga każdego jak już raz wjedziesz to będzie kombinował żeby następny raz być

u mnie już 4 laćki D211 slick nówki czekają na przyszły torowy sezon , trzeba by jeszcze za moto się zabrać i troszkę przygotować Suzę

• 2 tygodnie później...

torowe laminaty już mam , jakiś oplot na początek , no jak się zacznie sezon to pewnie będziemy się widywać w padoku bo zamierzam na Poznaniu być często ale jak będzie coś bliżej to będę pisał ;)

pozdro