arteklik Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Cześć, dzisiaj zmieniałem wydech na przelot i natknąłem się na pewien kłopot. Przy fabrycznym wydechu pomiędzy nim a ogonem jest metalowa osłona termiczna. Do dedykowanego LeoVince nie da się zamontować tej osłony. I tutaj mam pytanie do osób, które jeżdżą z przelotami (a najlepiej CBR RR) pod zadupkiem. Czy temperatura jest na tyle niska, że nic z plastikami się nie dzieje czy trzeba raczej postarać się o jakąś matę termoizolacyjną. Dodam, że dzwoniłem do dystrybutora, ale nie był mi w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Dzięki za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Zdaje się, że @rescuer zmieniał końcówkę na TwoBrothers. Zapytaj go na PW co miał w komplecie lub wywołaj do tablicy, aby się tłumaczył tutaj gęsto 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Już pisałem koledze na pw, ale dam też tu żeby było dla potomnych Otóż, grzeje d*pę w ch*** . Ja zostawiłem tę osłonę, ale ona niestety rysuje pięknego slip-ona. Natomiast na zdjęciach w internetach widziałem, że dużo ludzi ją pomija. Może nie stopi plastików zaznaczam "może". Ew dotnij odpowiednio fabryczną osłonę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi