Pablo0401 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam. Chciałem przepleść piaste z 18" obręczy do 15" obręczy,ale mechanik do którego zawiozłem graty powiedział,że może być problem z doborem długości szprych. Może ktoś wie jak dobierać długość szprych. Prosze o pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 powitalnia zaprasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 a ja zapraszam do renowacji kół szprychowych, tam na pewno sobie poradzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo0401 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 a ja zapraszam do renowacji kół szprychowych, tam na pewno sobie poradzą to podpowiedz gdzie szukać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi