PIT Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Polubiłem (chociaż dopiero od niedawna istnieje) powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dziękuję bardzo Aktualnie jesteśmy na 8. miejscu. Niestety drużyny za nami są bardzo blisko, a przechodzi tylko 12 drużyn. Więc proszę o dalsze wsparcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Wczoraj byłyśmy na 11 miejscu, dzisiaj przez pół dnia na 5. a teraz jesteśmy na 6! Głosowanie trwa jeszcze 5 dni do (25.02 do godz. 17;00) Zależy nam bardzo na tym konkursie, więc jeszcze chwilę pospamuję licząc na Wasze wsparcie. Pozdrawiają Dziewczyny z Mechanicznego Edytowane 20 Lutego 2016 przez Mała (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 ...i poszły dwa głosy od moich dziewczyn jaa jeszcze nie zaistniałem powodzenia szalone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Poszło 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzięki! Nie wiem czy to coś w ogóle da, bo za chwilę wypadniemy z grupy 12 drużyn, które przechodzą dalej chyba, że ktoś nam jeszcze pomoże, to jest szansa, że się uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dziękuję Wam za wsparcie! Przeszłyśmy do drugiego etapu! niestety Red Bull zmienił zasady na dzień przed końcem i zamiast 12 drużyn przeszło aż 40, ale mamy nadzieję, że filmik przekona komisję i pojedziemy na te zawody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 FŁM doda Ci skrzydeł 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi