Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Cześć Wam! Nie cierpię takiej formy proszenia o głosy i konkursów, w których wygrana zależy od ilości znękanych ludzi, którzy dla świętego spokoju zmuszeni są zagłosować (bo spamuję gdzie się da), ale nie mam wyjścia. CHCĘ JECHAĆ! Razem z koleżankami ze studiów (studiujemy Budowę Maszyn na PŁ) chcemy wziąć udział w zawodach Red Bull Can you make it? Będziemy miały tydzień na dotarcie do Paryża z miejsca niespodzianki (nie wiemy wcześniej dokąd nas zabiorą). Jedyną formą płatności dozwoloną podczas zawodów są puszki Red Bulla. Dostajemy 24 na 3-osobową drużynę. Zabierają nam telephony, gotówkę, karty płatnicze, zakazane jest umawianie się z kierowcami-znajomymi, zbieranie pieniędzy, używanie własnych laptopów, tabletów itp W ciągu tygodnia musimy dotrzeć do min. 6 checkpointów gdzie będą czekały na nas zadania I dodatowe puszki Red Bulla. Niby proste, ale jednak nie Ale chyba najtrudniejsze w tym wszystkim jest zebranie odpowiedniej ilości głosów aby przejść do kolejnego etapu. Z Polski przechodzi 12 drużyn z największą iloscią głosów. Potem komisja wybiera 3, które mają najciekawsze zgłoszenia. Jak głosować? Potrzebne jest konto na Facebooku (niestety). Należy wejść w link poniżej I kliknąć pod filmikiem "Lubię to" I tyle, ewentualnie możecie podesłać link znajomym, bo konkurencja jest silna I klasyfikacja generalna zmienia się co chwilę. Raz jesteśmy na 7. miejscu, a raz na 3. Głosy aktualizowane są co godzinę, więc nie ma co się martwić, że liczba się nie zmienia. Jak zobaczycie takie coś to znaczy, że głos oddany: GŁOSUJ TU: http://www.redbullcanyoumakeit.com/pl/applications/6657/ Na forum jest od groma ludzi, więc mam nadzieję, że ktoś zagłosuje. Liczę na Was. W ramach podziękowania macie moją dozgonną wdzięczność I pewnie coś wymyślę. P.S. Macie filmik do podglądu (pamiętajcie, że głosowanie jest w linku wyżej) Edytowane 16 Lutego 2016 przez Mała (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ania ode mnie poszło 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie mam FB, ale zaspamowałem w pracy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) ode mnie też powodzenia ( j/w bo też nie mam FB ) Edytowane 16 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Głos dla Was 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Zrobione! Powodzenia ! 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Magnes poproszę na lodówkę z tego Paryża zagłosowane. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Głos oddany Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Magnes poproszę na lodówkę z tego Paryża zagłosowane. haha okej tak się składa, że teraz jade do Paryża, ale przywiozę z tego Red Bullowego Paryża Dziękuję Wam! Jak na razie jesteśmy na 2gim miejscu, ale głosowanie trwa jeszcze 9 dni, więc caaały czas ktoś musi głosować nowy, zwłaszcza, że oddaje się głos tylko raz (co akurat popieram) Edytowane 16 Lutego 2016 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło i ode mnie. Powodzenia!!! LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erka Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło. Życzę powodzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Zagłosowane życzę powodzenia ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło podłączam się pod magnes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Powodzenia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dziękuję ! na razie mamy... PIERWSZE miejsce! Ale niestety, jeszcze pare dni głosowania i wszystko może się zmienić. WIęc proszę o dalsze głosy ) Jesteście kochani:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esu Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Oczywiście, że poszło i puszczam dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Done. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Poszło od mojej córki bo ja nie istnieję . 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Poszło, powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 dziękuję! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimekraf Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Poszło,powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Od mojej żonki i córki też poszło ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Głos oddany Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Głos oddany 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi