Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Cześć Wam! Nie cierpię takiej formy proszenia o głosy i konkursów, w których wygrana zależy od ilości znękanych ludzi, którzy dla świętego spokoju zmuszeni są zagłosować (bo spamuję gdzie się da), ale nie mam wyjścia. CHCĘ JECHAĆ! Razem z koleżankami ze studiów (studiujemy Budowę Maszyn na PŁ) chcemy wziąć udział w zawodach Red Bull Can you make it? Będziemy miały tydzień na dotarcie do Paryża z miejsca niespodzianki (nie wiemy wcześniej dokąd nas zabiorą). Jedyną formą płatności dozwoloną podczas zawodów są puszki Red Bulla. Dostajemy 24 na 3-osobową drużynę. Zabierają nam telephony, gotówkę, karty płatnicze, zakazane jest umawianie się z kierowcami-znajomymi, zbieranie pieniędzy, używanie własnych laptopów, tabletów itp W ciągu tygodnia musimy dotrzeć do min. 6 checkpointów gdzie będą czekały na nas zadania I dodatowe puszki Red Bulla. Niby proste, ale jednak nie Ale chyba najtrudniejsze w tym wszystkim jest zebranie odpowiedniej ilości głosów aby przejść do kolejnego etapu. Z Polski przechodzi 12 drużyn z największą iloscią głosów. Potem komisja wybiera 3, które mają najciekawsze zgłoszenia. Jak głosować? Potrzebne jest konto na Facebooku (niestety). Należy wejść w link poniżej I kliknąć pod filmikiem "Lubię to" I tyle, ewentualnie możecie podesłać link znajomym, bo konkurencja jest silna I klasyfikacja generalna zmienia się co chwilę. Raz jesteśmy na 7. miejscu, a raz na 3. Głosy aktualizowane są co godzinę, więc nie ma co się martwić, że liczba się nie zmienia. Jak zobaczycie takie coś to znaczy, że głos oddany: GŁOSUJ TU: http://www.redbullcanyoumakeit.com/pl/applications/6657/ Na forum jest od groma ludzi, więc mam nadzieję, że ktoś zagłosuje. Liczę na Was. W ramach podziękowania macie moją dozgonną wdzięczność I pewnie coś wymyślę. P.S. Macie filmik do podglądu (pamiętajcie, że głosowanie jest w linku wyżej) Edytowane 16 Lutego 2016 przez Mała (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
kosmaty Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Ania ode mnie poszło 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie mam FB, ale zaspamowałem w pracy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
PięknyMarian Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) ode mnie też powodzenia ( j/w bo też nie mam FB ) Edytowane 16 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Kejcior Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Zrobione! Powodzenia ! 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Magnes poproszę na lodówkę z tego Paryża zagłosowane. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
koperta4512 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Głos oddany Powodzenia 1 Cytuj
Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Magnes poproszę na lodówkę z tego Paryża zagłosowane. haha okej tak się składa, że teraz jade do Paryża, ale przywiozę z tego Red Bullowego Paryża Dziękuję Wam! Jak na razie jesteśmy na 2gim miejscu, ale głosowanie trwa jeszcze 9 dni, więc caaały czas ktoś musi głosować nowy, zwłaszcza, że oddaje się głos tylko raz (co akurat popieram) Edytowane 16 Lutego 2016 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
fuksik96 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło i ode mnie. Powodzenia!!! LwG 1 Cytuj
Gość Erka Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło. Życzę powodzenia. 0 Cytuj
Mikado33 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Zagłosowane życzę powodzenia ;-) 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Poszło podłączam się pod magnes. 1 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Powodzenia!!! 1 Cytuj
Mała Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Dziękuję ! na razie mamy... PIERWSZE miejsce! Ale niestety, jeszcze pare dni głosowania i wszystko może się zmienić. WIęc proszę o dalsze głosy ) Jesteście kochani:) 0 Cytuj
Esu Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Oczywiście, że poszło i puszczam dalej! 1 Cytuj
Pit71 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Poszło od mojej córki bo ja nie istnieję . 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Bocian Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Od mojej żonki i córki też poszło ... 1 Cytuj
Wojtas Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Głos oddany 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Rekomendowane odpowiedzi