Faza Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam Na co zwrócić uwagę kupując moto od pierwszego właściciela, który nabył sprzęt w polskim salonie? Wiadomo powinien być zestaw fabrycznych narzędzi, polska instrukcja i to tyle co przychodzi mi do głowy. O czymś jeszcze nie pomyślałem? Ktoś coś podpowie? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ksiazka serwisowa z wpisywanymi przegladami i ew. naprawami. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zadzwonić bądź pojechać na kawkę do tego salonu i pogadać chwilę z chłopakami tam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Noo jak od pierwszego to oprócz narzędzi powinien mieć ze dwa kluczyki do stacyjki 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Jeżeli to możliwe, poprosić o dokumenty z zakupu- czy coś się nie zmieniło- kierownica, szyba (na przykład nie kojarzę, by ktoś zmieniał szybę wysoką na niską z innego powodu, niż zniszczenie) itp- jeżeli się nie zgadzają, to czemu. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Narzędzia niekoniecznie. Zależy jaka marka, bo nie przy każdym motocyklu są w zestawie. Poza dwoma kluczykami może być trzeci kluczyk serwisowy. Dane z wpisów w książce przeglądów można zweryfikować w serwisie jak to jaquzie wspomniał, oraz być może porównać przebieg w centralnej ewidencji pojazdów https://historiapojazdu.gov.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Wiadomo powinien być zestaw fabrycznych narzędzi faktycznie zacząłeś od najważniejszego... ja bym podjechał do salonu... pstryk w kompa i masz czarno na białym co i kiedy było działane w zależności od marki ilość kluczyków ( często od sprzedawcy dostajesz jeden i w dodatku dorabiany co dla mnie eliminuje na starcie ) dowód zakupu, książka serwisowa z wpisami itd itd Edytowane 18 Lutego 2016 przez adek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 przebieg w centralnej ewidencji pojazdów https://historiapojazdu.gov.pl Ale fajne! Nie znałem tego, dzieki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi