JAREK-XJR Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Czy ktos z Szanownych uzytkownikow tego forum korzystal z oferty wymienionego w tytule sklepu? Czy adres z allegro jest tylko adresem firmy czy rzeczywiscie na Lodzkiej w Zgierzu mozna nabyc cos uprzednio przymierzywszy? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Kupiłem u nich buty, na Łódzkiej możesz tylko odebrać. To znaczy przymierzyć też możesz, uprzednio zamówiwszy, ale tam nie ma magazynu. Mimo to mogę polecić z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt i cierpliwość mimo mojej wtedy upierdliwości (cisnęło mnie na jazdę) Kolega Nildur tutaj z forum też u nich kupował buty i nie pamiętam żeby marudził. Edytowane 13 Lutego 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocie_ruchy Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Kupiłem u nich komplet ciuchów kilka lat wstecz. Odbierałem na łódzkiej, i tam płaciłem z tego co pamiętam. Edytowane 14 Lutego 2016 przez kocie_ruchy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja parę lat temu kupowałem ochraniacze CE, odbierałem je i płaciłem w Grotnikach, gdzie mieszka właściciel. Nie wiem jak jest teraz. Najlepiej się skontaktować i dowiedzieć. 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja również kupowałem i przymierzałem w Jedlicze A w ich ówczesnej siedzibie Tak jak pisał piyok - zadzwonić i sie dogadać Sklep mogę polecić bo ceny fajne i właściciel ogarnięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi