Adam Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Siema. Przeniosłem sie do Łodzi i szukam miejsca na motocykl (przy dobrych wiatrach 3 motocykle ). Ktoś cos wie? Ewentualnie mam cos ciekawego na oku i szukam kompanów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Siema. Przeniosłem sie do Łodzi i szukam miejsca na motocykl (przy dobrych wiatrach 3 motocykle ). Ktoś cos wie? Ewentualnie mam cos ciekawego na oku i szukam kompanów Cześć, znalazłeś już cos? Od kwietnia będzie wolne miejsce przy Antenowej. Garaż blaszany, dodatkowa brama wjazdowa na ''podwórko'', 50 zl / miesiąc. Edytowane 26 Marca 2016 przez Polo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie. Daj nr na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi