Przemmo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Trochę pracy to kosztowało, ale efekty bardzo mnie cieszą Chyba łyknąłem bakcyla! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Super ale mogłeś się bardziej postarać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nieźle nieźle a co powiecie na mój sprzęt prezent od syna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nieźle nieźle a co powiecie na mój sprzęt prezent od syna.20160207_204031-1.jpg Chyba musimy się wybrać razem na przejażdzkę! Zrobimy furorę Super ale mogłeś się bardziej postarać ... No jak mówiłem, to pierwszy projekt, jestem jeszcze zielony... Podpowiesz coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Chyba musimy się wybrać razem na przejażdzkę! Zrobimy furorę Jestem za w końcu wiosna idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Fajnie ci to wyszło;) działaj dalej a cała kolekcja na półce będzie się ładnie prezentowała;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak chodzi o mnie to pewnie zrobię coś z moim juniorem :-) a ten dostalem od niego na urodziny. Przemno skrecasz coś jeszcze czy to będzie jedyny limitowany egzemplarz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Jak chodzi o mnie to pewnie zrobię coś z moim juniorem :-) a ten dostalem od niego na urodziny. Przemno skrecasz coś jeszcze czy to będzie jedyny limitowany egzemplarz? Czasem coś tam skręcam... A co do produkcji seryjnej to nie, wolę żeby ten osiągnął niebotyczną cenę, wtedy sprzedam i będzie mnie stać na części do prawdziwego customa Edytowane 9 Lutego 2016 przez Przemmo (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 wieczorem wam wrzucę customa z recyklingu 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Wszystko z odzysku Edytowane 10 Lutego 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wszystko z odzysku No sprzęcior super ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wszystko z odzysku No kolego... Tutaj widzę pełna profeska, chylę czoło! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 No kolego... Tutaj widzę pełna profeska, chylę czoło! Spokojnie wstyd się przyznać ale nie moje wykonanie Ale autor wykonał pracę ręcznie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Spokojnie wstyd się przyznać ale nie moje wykonanie Ale autor wykonał pracę ręcznie Wstyd to jest kłamać Nie zmienia to faktu, że autor to naprawdę uzdolniony człowiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi