A04 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Specyfikacja : Imię: Marcin Pseudonim: Kazik / A04 Wiek: póki co 32 lata+/- choć w tym temacie są sprzeczne dane, no ale... Wzrost/Waga : 183 cm. / 90 kg. Pojazd: Yamasaki YM-50 / Yamaha FZR 600 Genesis wersja StreetFighter (rekonstrukcja) Zainteresowania: Taktyki Policyjno - Wojskowe (czarna) z wykorzystaniem broni palnej oraz replik ASG Nabyte Umiejętności: Glazurnik / Elektryk / Hydraulik / Murarz / Ogrodnik / Operator Wózka Widłowego :-) to na wejściu chyba tyle... bym zapomniał,rozmiar buta 43 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Kovalchuck Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Powitać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
chylon Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Emil89 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Siemka 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Dann Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Siemasz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lancet Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
PIT Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć, ciekawe zainteresowania. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi