GTwice Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Poszukuję miejsca do parkowania moto (w grę wchodzi zadaszony parking zamknięty lub garaż, zarówno indywidualnie jak i współdzieląc z kimś) na Retkini, idealnie w okolicach skrzyżowania Retkińskiej i Wyszyńskiego (mieszkam na Sprinterów). Jest to jedyne co powstrzymuje mnie od zakupu moto w najbliższych tygodniach więc sprawa pilna (no chyba że uda mi się znaleźć jakieś mieszkanie z garażem, ale w Łodzi to niełatwe z tego co widzę). Z ciekawostek: byłem zapytać o parking na Sprinterów (jest tam jeden strzeżony), od stróża usłyszałem że właściciele nie zgadzają się na parkowanie motocykli na parkingu... w którym wieku my żyjemy?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pod chmurką nie ma problemu na Armii krajowej pierwszy parking za stacją benzynową jadąc w stronę górki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsei Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Szukam kogos do wspolnego wynajmu. Mam propozycje na Kusocinskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Szukam kogos do wspolnego wynajmu. Mam propozycje na Kusocinskiego. W którym miejscu? bliżej retkińskiej czy może za AK? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esu Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Na Twoim miejscu popytam bym o miejsce pod wiatami w ciągu Kusocińskiego od Retkinskiej do ak. Tam będziesz miał blisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsei Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 no wlasnie tam jest wiata:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 W którym miejscu dokładnie, bo mieszkam na Bat. Chłopskich i moto czas przyprowadzić 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esu Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 boodgee ja też mieszkam na batalionów i pytałem o miejsca pod wiatami za blokiem nr 2 (188) wjazd ok AK. Człowiek na parkingu powiedział, że zbierają zamówienia na miejsca od marca, 50 zł/mc. Jest to parking spółdzielni "Sympatyczna" i co roku wydzielają kilka miejsc pod motocykle. Jak dla mnie jest to najlepsza opcja na ten moment, więc jak wrócę z wyjazdu to idę klepać miejsce :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 boodgee ja też mieszkam na batalionów i pytałem o miejsca pod wiatami za blokiem nr 2 (188) wjazd ok AK. Człowiek na parkingu powiedział, że zbierają zamówienia na miejsca od marca, 50 zł/mc. Jest to parking spółdzielni "Sympatyczna" i co roku wydzielają kilka miejsc pod motocykle. Jak dla mnie jest to najlepsza opcja na ten moment, więc jak wrócę z wyjazdu to idę klepać miejsce :-) Nie masz do końca racji. Nie jest to parking spółdzielni, a oddzielnego stowarzyszenia. Tam każde miejsce jest prywatne i ludzie mają na nie akt notarialny. Nie ma oddzielnych miejsc parkingowych dla moto, miejsca są wynajmowane przez właścicieli (o ile wyrazili na to zgodę) innym pojazdom, gdy właściciele wyjeżdżają na dłużej (zazwyczaj na swoje działki na całe wakacje, itp.). Kasa zmniejsza wartość tego, co sami płacą właścicele za swoje miejsce. Ja mieszkam w wieżowcu za parkingiem i staram się własnie tam trzymać moto, ale czasami się nie da i wtedy trzymam kawałek dalej na Maratońskiej pod wiatami (analogiczna zasada wynajmu). Pan Marek (szefu na parkingu i mój sąsiad) robi co może, żeby zawsze mnie gdzieś wcisnąć 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esu Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 No to człowiek na parkingu wprowadził mnie w błąd i tyle. Wrócę za tydzień o Łodzi to przejdę się tam jeszcze raz i upewnie. Bo inaczej to zostaje chyba tylko miejsce pod chmurką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsei Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 nadal aktualne i szukam trzeciego pod daszek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsei Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wszystko potwierdzone można się wprowadzać praktycznie od ręki:) tylko jednej osoby brak do kompletu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dosłownie godzinę wcześniej wysłałem PM do jednego z użytkowników który ma wiatę gdzieś obok... jeśli nie odezwie się do końca dnia to biorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Również szukam miejsca dla moto jak komuś brakuje do kompletu to sie zgłaszam Również okolice skrzyżowania Retkińskiej i Wyszyńskiego (mieszkam na Rajdowej) 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Poszukuje miejsca pod wiatą lub garaż. Na Retkini okolice ulicy Rajdowej. Mogę również się do kogoś dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie jest jedno miejsce na parkingu strzeżonym pod wiatą na Maratońskiej (parking Maratończyk). Obecnie na miejscu postojowym jest tylko Shadow, więc prawdopodobnie poszukwiany jest drugi sprzęt. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsei Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 jakby cos jest miejsce od 1-go sierpnia na parkingu przy kusocinskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Dzięki za info. Już mam miejsce w spółdzielni Piaski. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czesc, Szukam miejsca na motocykl pod wiatą lub w garażu, okolice Armii Krajowej obok Aldi. Pozdrawiam, Konrad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokodyl Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Proponuję wspólny wynajem miejsca pod wiatą na zamykanym (niestrzeżonym) parkingu - róg wileńskiej i retkińskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Są wiaty do wynajęcia na kusocińskiego kawałek za rondkiem z juszczakiewicza w stronę smulska. Ponoć 3 moto wchodzą. Parking strzeżony. Koszt to 135 PLN za miesiąc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilman Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Byłbym zainteresowany proszę o tel 501044234 Maciej Wilman pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Tam wystarczy podjechać i się zapytać, z kumplami już jedną wiatę od kwietnia zajmujemy. Kumpel był rezerwować i umowę spisywać i osoba tam pilnująca mówiła że wiaty jeszcze są. Przy 3 moto wychodzi 45 PLN. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jeśli ktoś z Retkini ma blisko do bocianów to tam jest parking. Na stanowisku 32 facet trzyma moto sam, spokojnie zmieści się drugie. Niestety pod chmurką, ale tylko 50zl przy 2 maszynach. Można zawsze zapytać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilman Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Tam wystarczy podjechać i się zapytać, z kumplami już jedną wiatę od kwietnia zajmujemy. Kumpel był rezerwować i umowę spisywać i osoba tam pilnująca mówiła że wiaty jeszcze są. Przy 3 moto wychodzi 45 PLN. Ok dzięki spytam pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi