przemo2310 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jako że niedawno się zarejestrowałem, to wypadałoby przedstawić i motocykl.Yamaszkę kupiłem 2 lata temu, motocykl zadbany i dobrze doinwestowany( akcesoryjne siedzenie, dodatkowa szyba MRA, crashpady, grzane manetki), poprzedni właściciele troszkę go ubrali.W 2010 roku zaliczyłem nim wypad w Alpy i nie mogę złego słowa powiedzieć o FuJaRze, bardzo wygodny i szybki motocykl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Bardzo fajny sprzęcik . W kuferki trochę rzeczy się mieści Maszynka niedość, że doinwestowana to i zadbana :)Pogratulować i do zobaczenia na trasie 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Bardzo fajne moto i jakie pakowne 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Pakowne, pakowne, w Alpach byłem z żoną i bez problemu się spakowaliśmy, jeszcze sporo jedzenia zabralismy.Motocykl jak widać na fotach był galancie obładowany, a szedł jak strzała, gdybym na pusto jechał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Japierdyka, szczerze to zazdroszczę takiej ładownośći, a duże był koszta tych kufrów itp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Motocykl już kupiłem z całym wyposażeniem, boczne kufry to oryginalne Yamahy, a centralny to Givi Maxia 52 litry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 oo to ładnie pakowny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 chorowałem swego czasu na fajerę, padło finalnie wtedy na FZ1s (trochę mniejszy, a często po mieście jeżdżę).powiedz kolego, jak się sprawuje w mieście FJR-a, bo widzę, że turysta jesteś pełną gębą (więc o trasę i wypady nie pytam).fajne 2oo 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wiadomo że na miasto są poręczniejsze sprzęty, ale FJR-a też daje radę. Bez bocznych kufrów nie mam większych problemów z przebijaniem się w korkach, maszyna swoje waży, ale nie jest tak szeroka jakby sie zdawało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ile jechaliście do tych alp? i ile tam jest km? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cały wyjazd zaplanowany był na 10 dni i w tym czasie zrobilismy tylko 3500km, bo pogoda nie dopisała, przez całą Szwajcarię padał nam deszcz. W takiej pogodzie jeżdżąc po górskich przełęczach nie dało się robić większych dziennych przebiegów. Pierwszego dnia wyjechalismy popołudniu i dotarlismy do Zgorzelca, następny nocleg mielismy nad jeziorem Bodeńskim, a kolejny w Szwajcarii, ale tempo mieliśmy spokojne. Kolega jechał na VTXie i go za bardzo nie poganiał. Te 3500km zrobiliśmy jadąc przez Niemcy, Szwajcaria, jeden dzień we Włoszech(Stelvio obowiązkowo zaliczone) i powrót przez Austrię i Niemcy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Noo jestem pod wrażeniem trasy, nie wiem czy w taką długą bym się wybrał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi