Pigweed Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy ktoś wie - czy, a jeśli tak to gdzie w Łodzi można kupić odzież Dainese? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kiedyś mieli u Stoll'a. Zadzwoń i podpytaj : (42)651-44-98, (42)651-57-07 Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 i daj znać jak będziesz wiedział, bo sam wpisałem w google dainese sklep przed chwilą 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kiedyś mieli u Stoll'a. Zadzwoń i podpytaj : (42)651-44-98, (42)651-57-07 Pozdrawiam OK, dzięki Faktycznie - w Profi mają Dainese (i to głównie odzież tej firmy, jak mi powiedziano przez telefon). Do tego jeszcze Rukkę. No to muszę się tam wybrać. Jeszcze raz dzięki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaredo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kupowałem tam kurtkę oraz rękawice cenowo naprawdę jest ok i wybór też spory. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi