Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

piotrekski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Piotrek, jestem z woj łódzkiego. Od razu zadam pytanie bo po tu jestem :biggrin:

Zamierzam kupić motorek, cbr125 ale mam obawy, że w czasie jazdy może się zepsuć i wypadek czy coś :biggrin: Pewnie to prymitywne podejście ale jestem człowiekiem wątpiącym i stąd moje obawy :smile:

Opublikowano

Jak bym wiedział że się przywróce to bym usiadł ;-)

Witamy.

Opublikowano

Co do przewrotki to zależy co Ci się zepsuje :smile: ale to chyba nie zależy od modelu i pojemności :smile:

Powitać ! :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Czołem! "Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz!" :moto:

Nie zakładaj najgorszego na początku, bo za chwilkę będziesz się bał wyjść z domu!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Witaj, nie bój się, tylko myśl, bo większość wypadków wynika z braku wyobraźni i myślenia. Wsiadaj na moto i do zobaczenia na trasie :smile:

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

Cześć jak trochę Cię poznamy to pewnie nie będziesz sam śmigał i gdyby coś to będziesz mógł liczyć na pomoc.

Opublikowano

Cześć;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

tajnywspółpracownik
Opublikowano

Witam!!!

Opublikowano

Cześć. Strach to żaden wstyd , dołoźysz do tego trochę wyobraźni i już latasz. LwG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Nic się nie bój. Wsiadaj i do przodu....Dawaj.....

Opublikowano

Witam :smile: ja tez mam 125, przynajmniej masz pewność, ze nic nie stanie się przy prędkości 200... Z oczywistych powodow :biggrin: