JAREK-XJR Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Kolega z forum XJR wyszukał w Łodzi przy ul. Lubelskiej zakład pana Łukasza Sobolewskiego - "Renowacja kół szprychowych" i poprosił o rozeznanie się w temacie zanim się do Łodzi wybierze. Czy ktoś z was miał do czynienia z tym zakładem? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 pogmeraj na forum , był podobny temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jest tylko wspomniany link do face'a 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 w zeszłym wieku robiłem renowacje na ulicy Nawrot w okolicy Sienkiewicza - na tyłach szkoły. Nie wiem czy tam coś jeszcze jest. Był jakiś człowiek na Górnej i w Zgierzu. Możesz spytać też u HDStefana w Niesięcinie, z jednej strony jakieś enduro tam się pojawiają, z drugiej robią w HD, także powinni wiedzieć co do czego z takimi kołami. Nie wiem co tam potrzebujesz robić, ale jak dla mnie jedyny problem gdzie potrzeba zakładu to zaplecenie (choć i są tacy co to potrafią). Szkiełkowanie, chromowanie czy tam szparunki to można sobie obręcze czy piasty samemu zanieść na zakład w tym się specjalizujacy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 JAk kolega chce się bawić w wysyłkę do w B. Białej jest gość co się zwie Paweł Król. Mnóstwo ludzi zachwala jego robotę. Dobry fachowiec. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziekuje wszystkim. Przekaze koledze. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Korzystałem z usług pana Łukasza. Jak dla mnie spoko, gość konkretny. Niebawem znów sie do niego wybieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Renowacja Łódź Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam, w razie czego służę pomocą. Najlepiej pogadać telefonicznie, mailowo, przyjechać zobaczyć moją pracę i ocenić Pozdrawiam, Łukasz, Lubelska 36 Łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi