Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Tapicer Samochodowy Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze troche nie w temacie ale szukam tapicera dobrego bo potrzebuje odbudować fotele od audi 80 bo są wysiedzone a żeby tak zrobił że będą wygodniejsze aniżeli opuściły fabrykę :smile:

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

Korzystałem wielokrotnie. Mogę szczerze polecić- www.hachula-tapicerstwo.com.pl

Opublikowano

dzieki kolego

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

Rownież polecam TSM

Pomógł mi przy moto i przy fotelach w 4oo

Opublikowano

TapCar przy Maratońskiej chyba także się tym zajmuje. Jakość usług mi pasowała, ale robiłem tylko kierownicę.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też polecam TSM.

Opublikowano

pytanie precyzujące -

czy w którymś z tych zakładów robią renowację/odświeżenie skórzanej tapicerki i jakieś koszta tych zabiegów? ktoś coś poleci?

uprzedzam - tak wiem, zadzwoń i zapytaj - ale chciałbym się najpierw poradzić,

po za tym ostatnio przez telefon w zakładzie usłyszałem że wszystko mają na stanie, a przy wizycie na miejscu jednak nie było nic..