Velastir Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Gdyby to wszystko było takie proste.... Gdyby był sezon nawet bym się nie zastanawiał Dzięki za pomoc ... przydała się. Niech posłuży też innym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja mam dojścia, mam numery, znam trochę ludzi - ona przyjdzie, nawet wbrew swojej woli, ale przyjdzie i w końcu zjesz coś dobrego Postaram się, aby nawet się nie spóźniła. - czy to nie jest aby nadużywanie "władzy"...? Tak tylko pytam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 - czy to nie jest aby nadużywanie "władzy"...? Tak tylko pytam To nie nadużywanie władzy, to Prezesura 4 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 dodam wam Breadnie na Piotrkowskiej 86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi