Velastir Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Szukam jakiegoś miejsca, pubu, gdzie można usiąść, wypić piwo i pogadać. Na Piotrkowskiej lub w okolicy Polecicie coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Z innej beczki.Dobre własne piwo mają na Moniuszki 6http://z-innej-beczki.ontap.pl/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Velastir, za pozwoleniem się dorzucę do tematu.. (Coprawda kilka miejsc znam, ale ciekawią mnie opinie kolegów motocyklistów [i koleżanek] ), jakie miejsca na Piotrynie i w okolicach polecacie na kolację dwa dwojga (on i ona), niekoniecznie z samym mięsem i piwem 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 pub Biblioteka (rog kościuszki/struga) Iron Horse (tuwima/sienkiewicza) zależy co lubisz 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na 6 sierpnia przy Pietrynie jest piwoteka też dobre piwka mają,zresztą na Piotrkowskiej jest sporo miejsc na wypicie piwka trzeba się przejść i na pewno coś znajdziesz jakie miejsca na Piotrynie i w okolicach polecacie na kolację dwa dwojga (on i ona), niekoniecznie z samym mięsem i piwem też na 6 sierpnia jest Manekin(naleśniki itp.) dobre.Pozytywka w budynku Grand hotelu.Ostatnio byłem też w Złoty Imbir(na sienkiewicza przy tuwima ) chińskie jadło tylko że w eleganckim wydaniu i fajnie podawane bo wszystko co zamówicie stoi na środku i każdego dania próbujesz,mi smakowało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Velastir, za pozwoleniem się dorzucę do tematu.. (Coprawda kilka miejsc znam, ale ciekawią mnie opinie kolegów motocyklistów [i koleżanek] ), jakie miejsca na Piotrynie i w okolicach polecacie na kolację dwa dwojga (on i ona), niekoniecznie z samym mięsem i piwem http://spoldzielnia-lodz.pl/bardzo dobre jedzonko szczególnie hamburgery, lepiej wcześniej zarezerwować stolik Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) "Dwie dłonie" Wólczańska 42 i się napijesz i zjesz cenowo ok Edytowane 14 Stycznia 2016 przez lew13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 "Dwie dłonie" Wólczańska 42 i się napijesz i zjesz cenowo ok JUŻ NIE MA NIESTETY 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Velastir, za pozwoleniem się dorzucę do tematu.. (Coprawda kilka miejsc znam, ale ciekawią mnie opinie kolegów motocyklistów [i koleżanek] ), jakie miejsca na Piotrynie i w okolicach polecacie na kolację dwa dwojga (on i ona), niekoniecznie z samym mięsem i piwem Jaq ja Ci polecę te miejsca gdzie lubię jeść : -bułgarska : przepyszne bułgarskie jedzenie i pyszne winko -kamari : grecka z dobrym żarełkiem i średnim winem (jak dla mnie) - in centro : pizzeria która jest dla mnie "od zawsze" Chodzę tam najchętniej jak mam ochotę na coś dobrego ewentualnie masz jeszcze : pozytywkę Ewentualnie możesz zabrać ją/ jego do słynnego Kruszowa lub Tuszyna tam chociaż tanio się najecie 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 .. a skąd wiesz, że nie chcę zabrać Ciebie Kacha ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 "Manekin" , bardzo polecam. Chyba najlepsze naleśniki na całej pietrynie , a i piwka można się napić z barów to "klinika" bistro bar , duży wybór alkoholi , duży wybór soków do piwa więc można popróbować różnych wynalazków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jaq ja Ci polecę te miejsca gdzie lubię jeść Jaquzie dzięki za boosta xD P.S Czekam na dalsze recenzje/informacje Dzięki....! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja podpiszę się pod Kajeciorka. Bułgarska jest pycha i super podana, ja bardzo lobię takie garczki. Tanie jakoś nie jest ale to nie jadłodajnia A z innych miejsc mogę polecić Pomodoro na Rewolucji. Mega pyszne prawdziwe włoskie pizze pieczone w piecu opalanym drewnem i podawane z oliwą 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 .. a skąd wiesz, że nie chcę zabrać Ciebie Kacha ? aż się zawstydziłam 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 ..., jakie miejsca ... polecacie na kolację ..., niekoniecznie z samym mięsem i piwem Pizza najlepsza tylko u mnie w domu, wpadaj Jacek 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 zapomniałeś o pigwówce! przebiła wszystko jeszcze zostawiłem sobie kroplę na język 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jaq ja Ci polecę te miejsca gdzie lubię jeść : To jak już polecamy... moje ulubione żarełko w Łodzi: Wiele najlepszych IMO w Łodzi miejsc wcale nie jest na Pietrynie... 1. Jeśli pizza to Pomodoro na Moniuszki (bardzo blisko Pietryny w sumie) - włoska pizza, a nie tzw "łódzka pizza" (do której nic nie mam i jest super), obiad dla dwóch osób ok 60zł. 2. Montenegro - czrnogórska restauracja na Wólczańskiej 51 - cudowne dania. Uwaga, tanio nie jest, ale rzeczy takie jak baranina marynowana w mleku albo karczek wędzony na drzewie bukowym są tego warte, obiad dla dwóch osób ok 120zł. 3. Trattoria - prawdziwy Włoch z prawdziwym włoskim jedzeniem, wszystko na miejscu robione od podstaw, więc czasem czeka się na zamówione danie i z 40 minut, ale warto. Lokalizacja... na dworcu Łódź Żabieniec obiad dla dwóch osób ok 80-100zł. 4. Gastromachina - najlepsze burgery w Łodzi, Piotrkowska 89, obiad dla dwóch osób ok 50-60 zł. 5. Stary dobry Irish Pub - zawsze fajne menu w którym da się coś znaleźć (gdzie żur w chlebie, gdzie tatar? kiedy wrócą? ) dobrego do jedzenia, nigdy nie nudzący się Guinness i naprawdę fajne drinki (w sensie drinki drinki, a nie wódka z colą). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A co na śniadanie, może jakaś kawiarnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) A co na śniadanie, może jakaś kawiarnia? Jako że Kolega z Bałut, to nie może być innego polecenia niż Cafe przy Ulicy na Łagiewnickiej, IMO zdecydowane odkrycie ostatniego roku jeśli chodzi o śniadania i kawiarnię A jeśli centrum to może Montag na Piotrkowskiej, chociaż w mojej opinii znacznie się popsuł w ostatnim roku (i wywindował ceny w kosmos) to nadal warto rano wpaść na cappucio i ciepłą bułkę z serem. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A co na śniadanie, może jakaś kawiarnia? Drukarnia na Off Piotrkowska 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No dobra, a coś na kolację, gdzie niekoniecznie będą tony mięsa, ale by i osoba towarzysząca mogła wybrać coś bez mięsa, i niekoniecznie nudne już wszędobylskie naleśniki? No i klimat być musi, bo nawet najlepsze żarcie w marnym klimacie średnio może smakować Przydałyby się też jakieś trunki wymyślne, niekoniecznie już alkoholowe Ps. Był ktoś w restauracji Rancho? Ceny widzę solidne, ale miejsce ciekawym zdaje się być (sorry, lekki oftop, bo to kawałek od Piotryny) http://www.restauracjarancho.pl/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Apropo tematu to nic się nie stanie jak go trochę rozszerzymy... A co do klimatu...to fajnie by było usiąść obok siebie na wygodnej kanapie...zamiast na twardych krzesłach naprzeciwko siebie ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 O, o to mi właśnie chodzi Ps. Kacha, jak wolisz twarde krzesła, daj znać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 @Velastir kręcisz, jak gówno w przeręblu. Napisz co i jak, kogo mamy ustawić Ci na randkę. Ja mam dojścia, mam numery, znam trochę ludzi - ona przyjdzie, nawet wbrew swojej woli, ale przyjdzie i w końcu zjesz coś dobrego Postaram się, aby nawet się nie spóźniła. Ps. Kacha, jak wolisz twarde krzesła, daj znać 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A co do klimatu...to fajnie by było usiąść obok siebie na wygodnej kanapie...zamiast na twardych krzesłach naprzeciwko siebie Chopie, jak marudzisz, zaproś dziewczynę do domu, będziesz miał warunki jakie sobie wymyślisz, jedzenie jakie ugotujesz i trunki jakie zakupisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi